Żurek Sziléziai savanyú leves 46 g
400,00 Ft
Żurek véglegesen a lengyel kulináris hagyományokban gyökerezik, és generációk óta uralkodik a lengyel asztalokon. Ünnepekre készült, és minden nap savanyú és egyedi íze jellemzi, a ház körül terjedő fokhagyma és majoránna illata pedig minden háztartástagot vonz a konyhába. Főzése időigényes lehet, ezért próbálja ki a sziléziai Kucharek Żureket, amelyet mindössze 5 perc alatt elkészíthet. Fehér kolbász, tojás vagy akár burgonya darabok hozzáadásával a családi házban elfogyasztott vacsorák emlékeit idézi fel.
ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPÉRTÉKEK
Rozsliszt (55,6%), só, szárított zöldségek: hagyma, fokhagyma, sovány TEJpor (LAKTOSZT tartalmaz), cukor, ízfokozók: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok, savasság szabályozó: citromsav, majoránna, repceolaj, aromák , füstízesítők
TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKEK100 ML TERMÉKBEN AZ ELKÉSZÍTÉS UTÁN:energia érték
78 kJ / 18 kcal
Zsír
<0,5 g
beleértve a telített zsírsavakat
0 g
Szénhidrátok
3,5 g
beleértve a cukrokat is
0,7 g
Fehérje
0,5 g
só
1,0 g
só
0,90 g
hozzáadása nélkül: színezékek, edzett zsírok
EGÉSZSÉG ÉS ÉLETMÓD
Nincs adalékanyag: színezékek, edzett zsírok
Extrák: Színezékek - Nem tartalmaz
Nincs adalékanyag: színezékek.
Zeller - tartalmazhat, tojás - tartalmazhat, tej - tartalmaz, mustár - tartalmazhat, földimogyoró - tartalmazhat, rozs - tartalmaz, szója - tartalmazhat
TÁROLÁS ÉS FELHASZNÁLÁS
Tárolja száraz és árnyékos helyen.
Forraljuk fel forrásban lévő vízben. Készítsen egy klasszikus sziléziai savanyú rozslevest 5 perc alatt. . 1. lépés: A tasak tartalmát (46 g) öntsük 750 ml hideg vízbe, és alaposan keverjük össze. 2. lépés. Forraljuk fel, és keverés közben 5 percig pároljuk. A csomag 3 adagra elegendő. . Jó étvágyat!. A környezeti hőmérséklettől.
1 Elem
Ez még talán érdekelhet