Hajdina - hajdinából állítják elő, amely nem a rdestowatych család kukoricanövénye, például a sóska és a rebarbara. Megkülönböztető, jellegzetes íze van. Jó fehérje-, rost- és magnéziumforrás, amely magában foglalja a következőket: hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, segíti az idegrendszer és az izmok megfelelő működését. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
A hajdinát leginkább szószokkal és húsok kiegészítéseként szolgálják fel. Tökéletesen illeszkedik az ó-lengyel konyha ételeihez is. Fehér sajttal kombinálva kiváló tölteléket kínál gombócokhoz és palacsintákhoz.
-
ÉLELMISZEREK
addremove
- HÚSKÉSZÍTMÉNYEK addremove
- TEJTERMÉKEK addremove
- KÉSZÉTELEK addremove
- SÜTEMÉNYEK
- VEGÁN
- BIOÉLELMISZER