Barion Pixel

Aktív szűrők

Szárítót gomba szeletelt

900 Ft
Rendelkezésre áll: 10 Készleten van

A magas, 5,5% fehérjetartalommal rendelkező gombák közül kiemelkedik. A nemes vargányát széles körben használják az európai konyhákban. Lengyelországban a bigos, a gombás káposzta, a borscs nyél összetevőjeként használják.Karácsonykor a pörkölt vagy a gombaleves nélkülözhetetlen összetevője.

Devaldano pácolt vargánya 280 g

1 350 Ft
Rendelkezésre áll: 2 Készleten van

A ecetes  gomba fontos eleme a hagyományos lengyel konyhának. Jól működnek salátákban és szószokban, szendvicsek és ujjételek elkészítésében, előételként vagy önálló snackként szolgálnak fel. A ecetes vargánya a Devaldano márka másik ajánlata, amely egy családi társaságtól származik, amely 1995 óta van jelen a piacon. A Devaldano pácolt vargányákat finoman édes, gondosan összeállított ecetes pácba mártották, amely hangsúlyozza a gomba ízét. Összetevők: 100 g-ra: barna vargánya (54%), víz, cukor, szeszes ecet, hagyma, só, fűszerek. Tápérték: energiaérték: 229 kJ / 54 kcal, zsír:

Káposzta gombával Ścinawa 900g

1 400 Ft
Rendelkezésre áll: 6 Készleten van

. A természetesen savanyított káposzta gombával igazi csemege az ínyenceknek, ugyanakkor egészséges és természetes étel. A hagyományoknak megfelelően, ecet, tartósítószer, ízfokozó hozzáadása nélkül készült. A káposzta és az  gombák egyszerű kombinációja vajban kis liszttel megsütve még a legigényesebb ínyenceket is elragadja. A gombás káposzta kész alapja lehet bigósnak, töltelék gombócokhoz vagy más ételek hozzávalója, amelynek csak a fantáziád és az ízlésed szab határt.