Barion Pixel

Általános szerződési feltételek (a  lengyel bolt On-line webáruház felhasználóinak részére)

1. Általános rendelkezések

A Lengyel bolt On-Line Webáruházat (a továbbiakban Lengyel bolt) a Balogh Katarzyna E.V. (1185 Budapest  Mednyanszky u 5., adószám: 69230750-2-43 üzemelteti .

Az a magánszemély vagy társaság (a következőkben ügyfél), aki az www.lengyelbolt.hu honlapján keresztül rendel, elfogadja a jelen vásárlási szerződés feltételeit.

 

Az vásárlói szerződést a Lengyel Bolt akkor tekinti elfogadottnak, ha ez tartalmazza a rendelési számot és tárolni fogja a teljesítéstől számított egy évig. Az Ügyfél rendelése által elfogadja a jelen szerződés feltételeit.

 

Lengyel Bolt kijelenti, hogy rendelkezik a törvény által előírt összes hatósági engedéllyel, melyek szükségesek úgy az on-line webáruház működése, mint a termékkereskedelem és szállítási szolgáltatás érdekében.

 

2. Szerződéses felek azonosítása

Jelen vásárlási szerződés . Balogh Katarzyna E.V. (1185 Budapest  Mednyanszky u 5., adószám: 69230750-2-43), mint eladó és ügyfele között jött létre.

 

. Balogh Katarzyna E.V.  felelőssége kizárólag a www.lengyelbolt.hu webáruházon keresztűl megrendelt termékekre terjed ki, melyek on-line termékkatalógusunkban megjelennek, felismerhető módon tartalmazzák a cég logóját és a cég adatait és termék adatait.

 

Az Ügyfél adataival kitölti a regisztrációs űrlapot, és bármikor a rendelés során módosíthatja azokat, a Lengyel Bolt teljesíti a rendelést, és minden esetben számlát állít ki. A Megrendelő felelősséget vállal a hibás vagy hamis adatok szolgáltatása esetén okozott károk miatt.Lengyel bolt jogában van törölni minden hibás vagy hamis regisztrációt és ellenőrizze Ügyfél hitelességét további kételyek esetén.

 

3. Árak

Az online katalógusban feltüntetett árak a Lengyel bolt termékeinek végső fogyasztói árai. Ezek a megjelenítéstől a megrendelés időpontjáig érvényesek, az eladó köteles a kiválasztott termékek rendelését fogyasztói áron teljesítenimelyek a megrendelés időpontjában voltak közzétéve. A megrendelés visszaigazolása tartalmazza ezeket az árakat. A csomagolás költségek nem tartalmazzák a termék kiszállításához szükséges nylon zacskókat, ezeket külön számoljuk fel.. Ha a megrendelést módosítani kell, vagy egyes megrendelések összvonásra kerülnek bármilyen oknál fogva, a módosított rendelés feltételei lépnek érvénybe.

 

4. Felelősség

A Lengyel Bolt on-line vásárlás és szállítási szolgáltatás felelőségével kapcsolatos információkat az "információ" menüpontban olvashatóak. Lengyel Bolt  minden tőle telhetőt megtesz, hogy a fennt előírtakat teljesíti és betartja azokat. Az Ügyfél kijelenti, hogy ismeri és elfogadja a dokumentum tartalmát.

 

5. Az Ügyfél kötelezettségei

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásával elfogadja a szerződés feltételeit, amennyiben nem tartja be az előírásokat, a szerződést szegi meg, és felelősséggel tartozik. Az Ügyfél vállalja, hogy az általa kiválasztott megrendelt termékek kifizetéséről Ő maga gondoskodik. Ha a szállítás meghíusul az Ügyfél hibájából, az ügyfélnek az ebből származó költségeket fizetnie a Lengyel Bolt  részére.

 

6. Adatbiztonság

Lengyel Bolt betartja a biztonsági adatokra vonatkozó rendeletet annak érdekében, hogy ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük. Semmilyen információt nem továbbítjuk harmadik fél részére.

 

A honlap könnyebb és egyszerűbb használata érdekében cookie-kat használunk.

 

7. Nyilvántartási adatok

Látogatóink a regisztráció során megadják személyes adataikat (név, cím, telefon, e-mail, stb). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések végrehajtása érdekében tároljuk. Ügyfélszolgálatunk szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat. Semmilyen körülmény között nem továbbítjuk ügyfeleink adatait harmadik személy részére.

 

8. Regisztráció törlése

Ügyfeleink törölhetik regisztációjukat:

 

e-mailben az e-mailcímre küldött lemondó levelükkel.

ügyfélszolgálatunk részére címzett levélükkel: 1185 Budapest  Mednyanszky u 5

9. Akciók

A Lengyel Bolt fenntartja jogát arra, hogy különböző akciókat hírdessen meg a honlapon, az üzletben vagy egyéb médiumon keresztül.

 

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az akciók feltételeit minden előzetes értesítés nélkül módosíthassuk.

 

Az akciókban résztvevő termékek a készlet erejéig érvényesek.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013