Rendelkezésre áll: 2 Készleten van
A csokoládéba mártott lágy madártejhab, bájos könnyűsége - ez a gyermekkor egyik kedvenc ízének lényege.
A lágyabb hab és a ropogós csokoládé kombinációja tökéletes összetétel!
13 termék található.
A csokoládéba mártott lágy madártejhab, bájos könnyűsége - ez a gyermekkor egyik kedvenc ízének lényege.
A lágyabb hab és a ropogós csokoládé kombinációja tökéletes összetétel!
A Malaga csokoládé olyan íz, amelyet generációk óta szeretnek. Finom krémes töltelék, tele édes mazsola darabokkal, tökéletes étcsokoládéba merítve.Ikonikus és klasszikus Wawel csokoládék jellegzetes formával és formával. Tökéletes Wawel étcsokoládé, sok töltelékkel, jellegzetes kakaóízzel, ropogós ostya hozzáadásával. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, színezéket vagy mesterséges aromát. Tanúsított szójababból (nem GMO-ból) származó lecitint tartalmaz.Tiki Taki igazi legenda és ízlése egy egzotikus kalandnak. Kiváló diókrém, kókuszforgács és tökéletes étcsokoládé nagyszerű kombinációjaA Krakowska vegyes ízesítésű cukorkák a természetes citrom, érett narancs, édes málna és egzotikus ananász íze.
A Krakkói Mix választásával biztos lehet benne, hogy természetes alapanyagokból és gyümölcslevekből készülnek.Az eredeti recept szerint elkészítve a finom textúra és a mély csokoládé-dió íz lenyűgöző kombinációja. Minden szarvasgomba eredeti ízét a száraz, keserű kakaó finom árnyalata hangsúlyozza.
növényi (pálma) zsír, cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor (12,6%), tejsavópor (tejből), kakaópor (1,8%), emulgeálószer: lecitin (szójababból), aroma, mogyorópép (0,1%)
Allergének: A termék földimogyorót és egyéb dióféléket, búzát, árpát tartalmazhat.Az eredeti recept szerint elkészítve a finom textúra és a mély csokoládéíz lenyűgöző kombinációja. Minden szarvasgomba eredeti ízét a száraz, keserű kakaó finom árnyalata hangsúlyozza.Az eredeti recept szerint elkészítve a finom textúra és a mély csokoládé-konyak íz lenyűgöző kombinációja. Minden szarvasgomba eredeti ízét a száraz, keserű kakaó finom árnyalata hangsúlyozza.