
Omlós nápolyi kakaós bevonattal |
Az eredeti recept szerint elkészítve a finom textúra és a mély csokoládé-dió íz lenyűgöző kombinációja. Minden szarvasgomba eredeti ízét a száraz, keserű kakaó finom árnyalata hangsúlyozza.
növényi (pálma) zsír, cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor (12,6%), tejsavópor (tejből), kakaópor (1,8%), emulgeálószer: lecitin (szójababból), aroma, mogyorópép (0,1%)
Allergének: A termék földimogyorót és egyéb dióféléket, búzát, árpát tartalmazhat.
Omlós nápolyi kakaós bevonattal |
A Łowicz fekete ribizli lekvár sok otthonban ismert. Nagyon gyümölcsös íze és tökéletesen sűrű állaga különbözteti meg. A gyártás oly módon történik, hogy a legjobb minőségű termék legyen az üvegben. A fekete ribizli számos vitamin forrása.
A Jam Łowicz tökéletes desszertekhez, például fagylalt vagy akár puding kiegészítéseként. Segítségével finom palacsintákat készítünk, diverzifikáljuk a zabkása vagy müzli ízét. Egy kényelmes üveg 280 g-ot tartalmaz.
Fekete ribizli lekvár Łowiczból - érdemes emlékezni:
Ikonikus és klasszikus Wawel csokoládék jellegzetes formával és formával. Tökéletes Wawel étcsokoládé, sok töltelékkel, jellegzetes kakaóízzel, ropogós ostya hozzáadásával. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, színezéket vagy mesterséges aromát. Tanúsított szójababból (nem GMO-ból) származó lecitint tartalmaz.
A paradicsomos szójapástétom finom zöldségpástétom, tökéletesen sima textúrával, csomók nélkül. Tökéletes vegetáriánus és vegán étrendhez, valamint változata a húsdiétához.
A szójapástétom paradicsommal ízletes ajánlat egy tápláló reggelihez. Remekül ízlik a Sante kenyérrel
A csicseriborsó legnépszerűbb felhasználási módja a humusz készítése.
A csicseriborsó pasztához hozzáadott természetes fűszerek nem csak egészséges nassolnivalóvá teszik, hanem íz-összetételének köszönhetően izgalmassá is teszik. A paszta kiváló állagú.
A Wawrzyniec hummuszpaszta tökéletes kiegészítője lesz a ropogós falatoknak. Kenyérre is kenhető, a vaj vagy a margarin változatos alternatívájaként használható.
Mogyoró ízesítésű chałwa 50g kiszerelésben
A Kamis tormamustár kiváló termék jellegzetes, csípős ízű és könnyű krémes állagú. Gazdag ízesítését reszelt tormának és aromás gyógynövényeknek köszönheti, amelyek fokozzák az ízt és az aromaélményt.
A Kamis mustár tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat, sülteket, felvágottakat és szószokat, a pácok összetevője. Nem csak az ételek értékét hangsúlyozza, hanem karaktert is ad nekik. A Kamis mustár hagyományos recept szerint készül, és nem tartalmaz tartósítószert.
Torma-mustáros ételek - javaslatok:
őszibarack (60%), cukor, víz, zselésítő anyag - pektinek, sűrítőanyagok - guargumi, xantángumi, savanyúságot szabályozó anyag - citromsav, antioxidáns - aszkorbinsav.Tápérték 100 g termékben
e 240 g
A magas, 5,5% fehérjetartalommal rendelkező gombák közül kiemelkedik. A nemes vargányát széles körben használják az európai konyhákban. Lengyelországban a bigos, a gombás káposzta, a borscs nyél összetevőjeként használják.Karácsonykor a pörkölt vagy a gombaleves nélkülözhetetlen összetevője.
Gluténmentes. A házi készítésű és ízletes lengyel cékla reszelt tormával ideális kiegészítő a hideg és meleg húsokhoz, felvágottakhoz és zöldségekhez - különösen szendvicseken. Pasztőrözött termék.
intenzív íz és aroma, glutamát nélkül, könnyen elkészíthető; 8 adag
Termékleírás
A Barscs a lengyel karácsony este íze
Az évek során kifejlesztett Krakus koncentrátum garantálja a finom, igazán ünnepi levest, amelyet saját belátása szerint fűszerezhet.
Tonhal darabok növényi olajban
Összetevők:
hal - tonhal 70,59%
növényi olaj - szójabab 28,6%
só
Nettó súly: 170 g
A hal nettó súlya: 120 g
100%-ban növényi eredetű alapanyagok
élelmi rostforrás
gyors uzsonna, szendvicshez, galuskához, palacsintához, kísérletezéshez!