


Zöld delikatess spárga mézes pácban egyedülálló ízű egy üvegben. A friss, lédús spárga intenzív zöld színével és finom, természetes ízével gyönyörködtet. Aromás mézes sós lébe merítve tökéletesek saláták, szendvicsek vagy főételek kiegészítésére. Az ízek rendkívüli kombinációja minden falatot igazi élvezetté tesz. A kiváló minőségű alapanyagokból elkészített spárga készen áll arra, hogy egyedi ízt adjon kedvenc ételeinek.
spárga 38%, víz, cukor, ecet, só, méz, mustár - allergén , szegfűbors, babérlevél.
Vidéki árpa dara - hántolt árpából. Törött darának is nevezik. A gyöngy árpához hasonlóan kiváló fehérjeforrás és rostforrás. Olyan fitokemikáliákat tartalmaz, amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét és antioxidánsokat, többek között. vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatása miatt. Széles körben használják a konyhában: fogyasztható önálló ételként, vagy levesek, rakott vagy töltelékek összetevőjeként. Minden árpabolt alapja.
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
Winiary egy rendkívül intenzív, bársonyos állagú szósz, amely mély ízt kölcsönöz ételeinek. Pótolhatatlan húsételek elkészítésében, mint például: szelet, rolád vagy zsemle. A vargányaszósz egyedi íze és aromája, akárcsak a Winiary mamánál, a nagy erdei vargányadaraboknak és a gondosan válogatott gyógy- és fűszerösszetételnek köszönhetően jött létre. A Borowikowy szósz, mint a mama Winiarynál, a vacsorát mindig ízlésesen fogyasztja el. Vargányaszósz Mint a mama Winiarynál: - Intenzív vargánya ízt és aromát kölcsönöz minden ételnek - Nagy darab szárított vargányát tartalmaz - Egyszerű módja a vacsora változatosabbá tételére - Tökéletesen fűszerezve
A cékla legalább 4000 éve népszerű régiónkban, korábban vadon, majd termesztve. A céklát leggyakrabban a cukor előállításához használt fajokkal társítják. A cékla azonban óriási ipari értéke mellett a természetes gyógyászatban is nagy értékű zöldség. A cékla sok magnéziumot, káliumot, cinket, vasat és foszfort tartalmaz. Érdekes módon céziumot és rubídiumot is tartalmaz. A céklában sok a C-vitamin, valamint az A-, az E- és a K-vitamin.
A fehér savanyú rozsleves hagyományos lengyel leves, amelyet nemcsak húsvétkor fogyaszthatnak el! A Polan fehérre sűrített savanyú rozsleves egyszerű, bevált recept. Ennek alapján tápláló, aromás levest készítünk az egész család számára. A fehér savanyú rozslevest különféle öntetekkel tálalhatjuk, például tojással, burgonyával vagy kolbásszal.
. A természetesen savanyított káposzta gombával igazi csemege az ínyenceknek, ugyanakkor egészséges és természetes étel. A hagyományoknak megfelelően, ecet, tartósítószer, ízfokozó hozzáadása nélkül készült. A káposzta és az gombák egyszerű kombinációja vajban kis liszttel megsütve még a legigényesebb ínyenceket is elragadja. A gombás káposzta kész alapja lehet bigósnak, töltelék gombócokhoz vagy más ételek hozzávalója, amelynek csak a fantáziád és az ízlésed szab határt.
A Łowicz lekvár vastag gyümölcsszirupba mártott egész bogyók. Kiváló íze, színe és illata van, és mint minden Łowicz konzerv, alacsony cukortartalmú termék.
Hajdina - hajdinából állítják elő, amely nem a rdestowatych család kukoricanövénye, például a sóska és a rebarbara. Megkülönböztető, jellegzetes íze van. Jó fehérje-, rost- és magnéziumforrás, amely magában foglalja a következőket: hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, segíti az idegrendszer és az izmok megfelelő működését. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
A hajdinát leginkább szószokkal és húsok kiegészítéseként szolgálják fel. Tökéletesen illeszkedik az ó-lengyel konyha ételeihez is. Fehér sajttal kombinálva kiváló tölteléket kínál gombócokhoz és palacsintákhoz.
A Wiking's Mustard fantasztikus javaslat azoknak a fogyasztóknak, akik új, erős ízeket keresnek a mustár világában.
Sima textúra és tiszta, fűszeres íz, enyhe édességgel rejti el a skandináv harcosok igazi erejét. Tartósítószert nem tartalmaz. Gluténmentes termék.
Tökéletes sült és grillezett ételekhez, különösen csirkéhez, valamint hagyományos hideg húsokhoz. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A szójapástétom paprikával finom zöldségpástétom, tökéletesen sima állagú, egyetlen csomó nélkül. Tökéletes vegetáriánus és vegán étrendhez, valamint változata a húsdiétához.
A szójababpástétom paprikával ízletes ajánlat egy tápláló reggelihez. Remekül ízlik a Sante kenyérrel .
A sertéshúsból készült kolbász tökéletes hidegen vagy melegen tálalva.
Jellegzetes ízét és aromáját a fűszerek speciálisan kiválasztott összetételének köszönheti.
4500Ft/kg
Mustár természetes mézzel, glutén- és tartósítószer-mentes.
A Miodowa Mustár finom, finom édes ízű mustár természetes, lengyel hajdina méz hozzáadásával. A Roleski méz mustár még a legigényesebb fogyasztókat is örömmel tölti el. A legfiatalabb fogyasztók szeretik.
Sima és vastag állaga miatt tökéletesen kiegészíti a baromfitálakat, valamint szószok és öntetek összetevőjeként.
Tartósítószert, citromsavat vagy mesterséges színezéket nem tartalmaz. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.
intenzív íz és aroma, glutamát nélkül, könnyen elkészíthető; 8 adag
Termékleírás
A Barscs a lengyel karácsony este íze
Az évek során kifejlesztett Krakus koncentrátum garantálja a finom, igazán ünnepi levest, amelyet saját belátása szerint fűszerezhet.
finom, aromás és bársonyos mártás - a húsételek nélkülözhetetlen eleme. Tökéletesen passzol hozzá krumpli, galuska, tészta, dara és tészta hozzáadásával, és főtt vagy serpenyőben sült zöldségekkel is remekül ízlik. A Winiary pörkölőszósz finom íze mögött egy egyedi recept húzódik meg, amely egyesíti a gondosan válogatott összetevőket, amelyeket a konyhájáról ismer: liszt, fokhagyma, hagyma, paradicsom és fűszerek.