DELECTA karamellás süteménypor alap 530g

1 000,00 Ft
Adóval együtt
Karmellás sütemény  - jól ismeri őket a cukrászdából, és otthon szeretné megsütni őket szeretteinek. Semmi sem egyszerűbb, próbálja ki a Delecta Karmellás tortát. A finom mézes-karamellás tésztát könnyű vaníliás krémmel rétegezik, tetején jellegzetes állagú karamellaöntettel. Ki kell próbálni az egyedülálló karamellás  tortánkat, és mindenképpen ajánlani fogja barátainak. Bátran süt másoknak ... csak úgy ... egyenesen a szívéből.
 
Próbálja ki új süteményeinket, mindenképpen ajánlja őket barátainak.
 
Kedvenc édességének íze torta formájában jelenik meg. A finom mézes és fűszeres tésztát könnyű vaníliás krémmel rétegezik, az egész csúcspontja egy jellegzetes rágós textúrájú karamellaöntet.
Mennyiség

Hozzávalók:

A krémhez

450 ml tej

100 g vaj vagy margarin

Sütéshez:

3 tojás

50 ml víz (kb. 5 evőkanál)

125 ml forrásban lévő víz (1/2 csésze)

1 tasak ANATOL gabonakávé

Az öntethez

50 g margarin

2 evőkanál tej

Díszítésre

4 evőkanál mandulapehely vagy apróra vágott bakallandi dió

Készítési módszer:

krém

Keverje össze a zacskó tartalmát a tejszínnel 200 ml tejben. Forraljuk fel a maradék 250 ml tejet.

Öntsük az oldott port a forrásban lévő tejbe. Forraljon mindent alacsony lángon, amíg besűrűsödik (kb. 3 perc), erőteljesen keverjük ki a csomókat. Hagyja kihűlni.

A főtt hideg masszát turmixoljuk össze. Adjon hozzá lágy zsírt részletekben, állandó keverés mellett.

Torta

Kb. 25 x 30 cm méretű tepsi zsírral és megszórjuk liszttel.

Egy magas edényben keverje össze a tojásokat és a vizet.

Kapcsolja be a sütőt, állítsa 180 ° C-ra légkeverés nélkül

Öntsük a zsák tartalmát a tésztával, és keverjük nagy sebességgel 4-5 percig. Tegye a kész masszát az előkészített lapba.

Tegye a sütőbe, és süsse 180 ° C-on 25-30 percig.

Puncs

Főzzön ANATOL szemes kávét vagy teát. Nyugodj le.

A tészta összecsukása

Félúton a megsült és kihűlt piskóta.

A piskóta alsó rétegét áztassa a lyukasztó felével, tegye rá a krémet, a piskóta második rétegét áztassa belülről, és az egészet fedje le vele.

Fazékban melegítsük fel a margarint a tejjel. Tűzről állítsa be, öntse a mázzsák tartalmát, keverje össze egy kanállal. Ezután folyamatos keverés mellett 4 percig pároljuk.

Kenje meg a folyékony mázat a piskótán. Megszórjuk sült mandulapehellyel vagy apróra vágott dióval.

Hűtsük a süteményt legalább 3 órára, hogy kihűljön.

ALKATRÉSZEK:

Tészta: cukor, búzaliszt, búzakeményítő, sütőpor (emelőszerek: difoszfátok, nátrium-karbonátok); emulgeálószerek: tejsavval észterezett zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjei e

ALLERGÉNEK:

Tojást tartalmazhat. Tejet tartalmazhat. Szójat tartalmazhat. Búzát tartalmaz

TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKEK:

A termék tápértéke elkészítés után 100 g-onként Energiaérték: 1190 kJ, Energiaérték: 284 kcal, Zsír: 13,2 g, beleértve a telített zsírsavakat: 4,3 g, Szénhidrátok: 37 g, beleértve a cukrokat: 22 g, Fehérje: 4 , 4 g, só: 0,51 g, * RWS - Referencia

8 Elemek