Delecta házi sütőporos omlós tészta

700,00 Ft
Adóval együtt

A omlós tészta  kiváló ajánlat az egész család számára. Az egyetlen Omlós torta a piacon krupczatka liszt hozzáadásával. A Omlós tészta egy klasszikus torta, egyedi ízkombinációval, a speciálisan kiválasztott összetevőknek és a ropogós textúrának köszönhetően. A Omlós TORTA nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, nem igényel hűtést, sütés után még mindig nagyon Ropogós és vajas ízű. Elég hozzáadni néhány alapanyagot (pl. Tojás, zsír) és összekeverni a táska tartalmával, majd megsütni.

A sütemény segítségével varázsolhatja kedvenc süteményeit, süteményeit és süteményeit. Tökéletes Omlós TORTA sajttortákhoz, gyümölcsökhöz vagy más kedvenc adalékokhoz. Egy csomag Omlós tészta kb. 1 kg kész sütést eredményez. Varázsolj valami különlegeset ... és süsd bátran másoknak ... csak úgy szívből.

Mennyiség

Hozzávalók:

Süteményhez:

1 tojás

100 g hideg margarin vagy vaj

A töltelékhez:

1 kg alma

1 evőkanál cukor

Megszórásra:

1–2 evőkanál búzaliszt

Készítési módszer:

Hámozzuk meg az almákat, vágjuk apró kockákra. Tegye egy edénybe, adjon hozzá cukrot (javasoljuk, hogy az édes almához adjon 1/3 teáskanál citromsavat; adhat hozzá 1/2 teáskanál fahéjat is). Lassú tűzön 10-15 percig pirítjuk. Nyugodj le.

Zsírozzon egy kerek, kb. 24 cm átmérőjű rugós tortaformát.

Öntsük a zacskó tartalmát egy mély tálba, adjuk hozzá a tojást, az apróra vágott margarint (vajat). Keverjük közepes sebességgel 1-2 percig, majd erőteljesen gyúrjuk össze, amíg össze nem áll.

Meleg levegő nélkül melegítse elő a sütőt 190⁰C-ra.

Húzza ki a tészta 3/4-ét liszttel meghintve, hogy a sütemény kb. 2 cm-rel nagyobb legyen, mint a rugós forma átmérője. Tegye a tésztát a rugós formába, kissé görgesse oldalára. Tegye a maradék tésztát hűtőbe kb. 30 percre.

Előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Vegye ki a sütőből, és hagyja lehűlni kb. 10 percig.

Tegye az elkészített almát a torta aljára. A maradék tésztát liszttel meghintve vékonyra kinyújtjuk. Fedjük le az almákat tésztával. A tetejét megkenjük tejjel.

190⁰C-ra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük (aranybarnára).

Böngésszen azon összetevők listáján, amelyekből a Delecta omlós tészta por készült:

krupczatka búza liszt 40%, búza liszt , porcukor, granulált cukor, sütőpor (térfogatnövelő szerek: difoszfátok, nátrium-karbonátok), aroma, só, természetes vanília kivonatot.
Táplálkozási értékek (%)A termék tápértéke elkészítés után 100 g-onként
energia érték 1871 kJ
energia érték 445 kcal
Zsír 18g
beleértve a telített zsírsavakat 5,3 g
Szénhidrátok 64,2 g
beleértve a cukrokat is 25 g
Fehérje 6,8 g
0,62 g
* NRV - referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal)
Tápértékek önmagában omlós tésztához (80% -os margarinnal) számítva.
kb. 500 g termék elkészítés után (16 adag)

Tojás:TartalmazhatTej:TartalmazhatSzójabab:TartalmazhatBúza:Magába foglalja

Receptek:Almás pite recept omlós tésztán
Készítsük elő:
a tésztához:
1 tojás, 100 g hideg margarin vagy vaj
töltelékhez:
1 kg alma, 1 evőkanál cukor
szóráshoz:
1-2 evőkanál búzaliszt
Elkészítés:
Hámozzuk meg az almákat apró kockákra vágva. Tegye egy edénybe, adjon hozzá cukrot (javasoljuk, hogy az édes almához adjon 1/3 teáskanál citromsavat; adhat hozzá 1/2 teáskanál fahéjat is). Kis lángon 10-15 percig pirítjuk. Nyugodj le.
Zsírozzon egy kerek, kb. 24 cm átmérőjű rugós tortaformát.
Öntsük a zacskó tartalmát egy mély tálba, adjuk hozzá a tojást, az apróra vágott margarint (vajat). Keverjük nagy sebességgel 1-2 percig, majd erőteljesen gyúrjuk, amíg az összetevők össze nem keverednek.
Melegítse fel a sütőt 190 ° C-ra forró levegő nélkül.
Húzza ki a tészta 3/4-ét liszttel megszórva, hogy kb. 2 cm-rel nagyobb tortát készítsen, mint a rugós forma átmérője. Tegye a tésztát a rugós formájú serpenyőbe, kissé göndörítve oldalára. Tegye a maradék tésztát hűtőbe kb. 30 percre.
Tegye a tészta alját előmelegített sütőbe, és süsse kb. 20 percig, amíg aranybarna nem lesz. Vegye ki a sütőből, és hagyja kb. 10 percig hűlni.
Tegye az elkészített almát a torta aljára. A maradék tésztát liszttel meghintve vékonyra kinyújtjuk. Fedjük le az almákat tésztával. Hisz tejjel kenve.
190 ° C-ra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük (aranybarnára).
Sajttorta. Csepp harmat
- 2 sárgája, 1 evőkanál víz, 100 g hideg margarin hozzáadásával készítse elő a tésztát, keverje össze. Tegyen egy 1 evőkanál liszttel meghintett munkalapot és gyúrja össze. Kenjen egy kb. 25 x 30 cm méretű űrlapot. A forma alját és oldalait ragassza fel a tésztával.
- A sajttorta masszához őröljünk 750 g félzsíros túrót. Tegye a túrót egy mély, nagy tálba, adjon hozzá 1 csésze cukrot, 3 tojássárgáját, 2 tejszínízű pudingot 3/4 l tejhez, 1/2 csésze olajat. Az összeset közepes sebességgel simára keverjük. Fokozatosan adjunk hozzá 2 csésze langyos tejet és 1 citrom levét, miközben közepes sebességgel keverjük (a keverék nagyon vékony). A három tojásfehérjét felverjük egy csipet sóval, hozzáadjuk a masszához, óvatosan összekeverjük.
Öntsük a sajttorta masszát a ropogós aljára. 180 ° C-ra előmelegített sütőben 45 perc alatt aranybarnára sütjük.
- A sütés végén a két tojásfehérjét felverjük 1/2 csésze cukorral, rátesszük a pirított sajtmasszára és 180 ° C-on további 15 percig sütjük (aranybarnára).

7 Elemek