Delecta Erdei mohás süteményalap 410g

1 000,00 Ft
Adóval együtt

A Leśny Mech Delecta a második a piacon, a Delecta Sárgarépa torta után. A finom tészta krémmel egyedi színét a fagyasztva szárított spenótleveleknek köszönheti.


A sütés gyönyörűnek tűnik, finom íze van, és bár a spenót hozzáadása ellentmondásosnak tűnhet - íze nem domináns, csak érdekes karaktert kölcsönöz a tésztának és megfelelően hidratálja.

A keverék nem tartalmaz tartósítószert vagy mesterséges színezéket.

Csak egy kis fantázia kell hozzá, hogy lenyűgöző effektust tudjon létrehozni… közvetlenül a szívéből. A Delecta erdei moha egyedülálló ízkombinációja biztosan elnyeri a háztartás minden tagjának és vendégének szívét.  

Mennyiség

Süteményhez:

3 tojás

50 ml vizet

100 ml olajat

A krémtömeghez:

500 ml hűtött tejszín, 30% zsír

100 ml forralt hideg víz

Torta:

Egy kerek, kb. 26 cm átmérőjű rugós tortaformát kikenünk, megszórjuk liszttel, vagy letakarjuk sütőpapírral.

Egy magas edényben keverje össze a tojásokat vízzel és olajjal.

Kapcsolja be a sütőt, állítsa 180 ° C-ra légkeverés nélkül

Öntse a táska tartalmát a tésztával, és keverje nagy sebességgel 5 percig. Tegye a kész masszát az előkészített lapba.

Tegye a sütőbe és süsse 180 ° C-on kb. 30 percig (bottal ellenőrizze, hogy megsült-e a tészta).

Sütés és lehűlés után vágjon 0,5 cm-t a torta tetejétől és morzsolja össze.

Krémtömeg:

Öntsük a jól lehűtött krémet egy magas edénybe.

A keverővel nagy sebességgel verje kemény habbá.

Öntsön vizet egy közepes tálba, öntse a tasak tartalmát a keverékkel a tejszín masszába, és keverje 0,5 percig. Hozzáadjuk a tejszínhabhoz és keverjük még 0,5 percig.

A tészta összecsukása:

A tészta alsó rétegére tegyük a krémmasszát, a tetejét megszórjuk kevergetett tésztával, enyhén megnyomjuk.

Legalább 2 órára hűtőbe tesszük kihűlni.

Tészta: búzaliszt, cukor, sütőpor (emelőszerek: nátrium-karbonátok, difoszfátok); fagyasztva szárított spenót 1,5%; rizsliszt, emulgeálószerek: tejsavval észterezett zsírsavak mono- és digliceridjei, ecetsavval észterezett zsírsavak mono- és digliceridjei; glükózszirup, porított sovány tej, szín: klorofillok és klorofillinek rézkomplexei. keverék a tejszíntömeghez: cukor, zselatin, módosított burgonyakeményítő, savasságszabályozó: citromsav; aroma.

Zsírtartalom (összes) a megadott egységben (g vagy ml) 22 g
Energiaérték a megadott egységben (g vagy ml) 1385 kJ / 100 g
Energiaérték kJ / adag (energia) 1047 kJ
Sótartalom adagonként (összesen) 0,36 g
Adagméret 76 g
Szénhidráttartalom adagonként (cukrok) 14 g
Fehérjetartalom (összes) a megadott egységben (g vagy ml) 4,7 g
Szénhidráttartalom adagonként 22 g
Zsírtartalom adagonként (összesen) 16 g
Fehérjetartalom adagonként (összesen) 3,5 g
Sótartalom (összes) a megadott egységben (g vagy ml) 0,48 g
Szénhidrát (cukor) tartalom a megadott egységben (g vagy ml) 19 g
Zsírtartalom adagonként (telített zsírsavak) 6,5 g
Szénhidráttartalom a megadott egységben (g vagy ml) 29 g
Az átalakításhoz használt egység g / 100 g
Zsírtartalom (telített zsírsavak) a megadott egységben (g vagy ml) 8,6 g
Kcal energiaértéke adagonként (energia) 251 kcal
Energiaérték kcal (energia) a megadott egységben (g vagy ml) 332 kcal / 100 g
9 Elemek