
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
A fehér savanyú rozsleves hagyományos lengyel leves, amelyet nemcsak húsvétkor fogyaszthatnak el! A Polan fehérre sűrített savanyú rozsleves egyszerű, bevált recept. Ennek alapján tápláló, aromás levest készítünk az egész család számára. A fehér savanyú rozslevest különféle öntetekkel tálalhatjuk, például tojással, burgonyával vagy kolbásszal.
Információ allergiások számára:
a termék tartalmazhat glutént, szóját és az abból készült termékeket, zellert és belőle készült termékeket, mustárt és származékokat, kén-dioxidot és szulfitokat.
Használat / alkalmazás:
Keverje össze a savanyú rozslevest, hozzáadva 2 csésze langyos vizet és 0,5 csésze tejszínt, öntsön 1-2 liter korábban elkészített zöldség- vagy húslaphoz és forralja fel. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és majorannával.
Alkatrészek:
víz, rozsliszt (származási ország: Lengyelország) (18%).
Tápérték
100 g-onként:
energiaérték: 257 kJ / 62 kcal, zsír: 0,3 g, beleértve a telített zsírsavakat: 0,1 g, szénhidrátok: 13,1 g, beleértve a cukrokat: 0,4 g, fehérje: 0,9 g, só: 0 g.