- Nincs készleten
Házi sütéshez használják, ropogósak és ropogósak. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot!
Elsősorban kiváló minőségű, finom íz, frissesség és arany szín jellemzi. Tökéletesek közvetlen fogyasztásra, valamint fagylalt és desszertek kiegészítéseként.
| TÁPÉRTÉK | 100 g-ban | 1 adagban (1 db) |
| energia érték | 1739 kJ / 411 kcal | |
| Fehérje | 10 g | |
| Szénhidrátok | 79 g | |
| Beleértve a cukrot | 2,3 g | |
| Zsír | 5,2 g | |
| Beleértve a telített zsírsavakat is | 0,5 g | |
| Rost | 2,9 g | |
| só | 0,38 g |
Szezám halva földimogyoróval és mazsolávalFedezze fel a dara új ízét. A divatos ebéd a bab szokatlan kombinációja, amely gazdagítja ételek ízét. Próbálja ki a gyöngy árpa, a bulgur és a lencse keverékét, és élvezze ételeit egy új dimenzióban. A Trendy Lunch mix az eredeti és gyors étkezés módja. Forralj fel egy tasakot, add hozzá a kedvenc fűszereid és kész!
Krówka tejkaramella
250g
Az ikonikus Mleczna Krówka z Wawelu egyedülálló édesség – finom tejes-vajas íze és tökéletes gyengédsége a gondtalan gyermekkor emlékeit idézi fel. Egyszerű összetétele - mindössze 4 összetevőből áll, beleértve a vajat és a teljes tejet -, így ideális ajánlat a hagyományos ízek szerelmeseinek.
A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol.
A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.
. A természetesen savanyított káposzta gombával igazi csemege az ínyenceknek, ugyanakkor egészséges és természetes étel. A hagyományoknak megfelelően, ecet, tartósítószer, ízfokozó hozzáadása nélkül készült. A káposzta és az gombák egyszerű kombinációja vajban kis liszttel megsütve még a legigényesebb ínyenceket is elragadja. A gombás káposzta kész alapja lehet bigósnak, töltelék gombócokhoz vagy más ételek hozzávalója, amelynek csak a fantáziád és az ízlésed szab határt.
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.
Ízletes csokoládéval bevont mézeskalács, szilva ízű töltelékkel, tökéletes falatnak vagy váratlan vendégek csemegének.
Összetétel:
cukor, búzaliszt, csokoládé 18% [cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószerek: lecitinek (szójából) és E 476; aroma], almapüré, szilvapüré 4%, térfogatnövelő szerek (E 503, E 500), fűszerek, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, tejsav), színezék: E 150 c, repceolaj, aroma, zselésítőanyag: pektinek, tartósítószer E 202
ENERGIA ÉRTÉK 376 Kcal 1586 kJ
A Kamis mustár egyedülálló aromáját és ízét az egyedi receptek, a speciálisan kiválasztott mustárfaj, a gondosan válogatott fűszerek, a borecet és más kiváló minőségű összetevők okozzák. Megfelelően hosszú termelési és öregedési folyamat eredménye is. Csak így képes minden összetevő teljesen kifejleszteni ízét és aromáját.
Az esztétikai márkájú, védelemmel ellátott üveg garantálja, hogy a mustár sértetlen maradjon, amíg a kezedbe nem kerül.
Sarepska mustár - mérsékelten fűszeres, hagyományos ízű, vastag állagú és csillapított színű, látható mustárdarabokkal. Pótolhatatlan forró húsételek, felvágott húsok és sajtok kiegészítéseként, valamint a húsok és saláták szószainak összetevőjeként.
A Kielecki majonéz kultikus majonézmárka és a WSP "Społem" legfontosabb terméke, amely 1959 óta kapható a piacon. A kiváló íz, a krémes állag és a legmagasabb minőségű alapanyagok a Kieleckit nemzedékeken át értékelték a hazai és külföldi fogyasztók és kulináris szakértők körében. Ezt bizonyítja számos kitüntetés és megkülönböztetés, valamint az a tény, hogy Kielecki jelenleg hazánkban a második legtöbbet vásárolt majonéz. Receptje lett az alapja a lengyel majonéz-szabvány kifejlesztéséne
A Kamis csemege mustár tökéletesen alkalmas mártások és pácok mellé. Remekül ízlik hússal vagy kolbásszal. A mustárt hosszú évek óta használják a lengyel konyhában számos étel elkészítéséhez. Érdekes íze érdekes jelleget kölcsönöz az ételeknek.
A csemege mustár használható grillezett, sült és harapnivalókhoz. Tojással ízlik, néha salátákhoz is adják. A mustár enyhe íze minden étkezésnek egy kicsit jobb ízű.
Csemege mustár - a népszerű ételek mellé:
A Kucharek folyékony fűszerezés levesekhez és ételekhez hagyományos kiegészítő, amely nélkül sok család el sem tudja képzelni a mindennapi étkezést. A legjobb alapanyagokból készült étel nyájas lehet, ha nem adjuk hozzá a paprika, a bors vagy az aromás fűszernövények jellegzetes ízét. Néhány csepp Kucharek folyékony ízesítő levesekhez és ételekhez elegendő ahhoz, hogy az étel eredeti színt, egyedi aromát és végleges, jellegzetes ízt adjon. A Kucharek folyékony fűszerezés levesekhez és ételekhez a lengyel konyha klasszikusa!
Tőzegáfonya lekvár sajtokhoz és húsokhoz
A tipikusan lengyelnek tekintett ételek közül a bigos a becsületes helyet foglalja el. Fűszerünk tökéletesen összeállított fűszerek és gyógynövények. Ennek köszönhetően a bigosok hagyományos íze egyedi kifejezést kap.
A ŁOWICZA lekvárokat természetességük különbözteti meg: nem tartalmaznak mesterséges színezéket és ízeket, kémiailag nem tartósítottak. A teljes gyártási folyamatot úgy finomították, hogy a kész termék teljes mértékben megtartsa az érett gyümölcs ízét, illatát és színét. A gyümölcsszezonban lekvárjaink mindig friss gyümölcsből készülnek, ezért illata és íze olyan, mint házi készítésű. A ŁOWICZ lekvártermékeinek további előnyei az alacsony cukortartalom és a kivételes mennyiségű gyümölcs, egészben vagy nagyban.