

csirkemell sonka 500-800g kiszerelésben.
5000Ft/kg
A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel, vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,
Szardínia chilis növényi olajban 125g
Sterilizált haltermék.
Összetevők:
70% - hal-szardínia
növényi olaj (szójaolaj) - 25.9%
chili - 3%
só - 1,1%
Marokkóban készült.
Nettó súly: 125 g
A hal nettó súlya: 90 g
Hántolt árpakása - hántolt árpából állítják elő. A szemek teljesek, csak a külső héj hiányzik. Kiváló fehérje- és rostforrás, különös tekintettel a β-glükánra , amely erősen csökkenti a rossz koleszterin koncentrációt. Hűtő, vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatása van. Ez a dara tökéletes a gomba rizottó összetevőjeként. Finom ízének köszönhetően tökéletesen kombinálható sötét húsokkal, szószokkal és hagyományos lengyel ételekkel.
Főzés módja
Öblítse le a darákat bő vízzel. Ezután forraljuk sós vízbe, és főzzük kb. 15 percig alacsony lángon, időszakos keverés mellett. Amikor a dara megpuhult, engedje le. A kása és a víz arányának 1: 4-nek kell lennie.
Inka kávé Az Inka gabonakávé, amint a neve is mutatja, szemekből készült ital. Az Inka íze hasonló a hagyományos kávéhoz. A legnépszerűbb eredeti "Inka" mellett az üzletek polcain számos más gyártó "Anatol" kávé- és gabonakávéit is megtalálhatjuk. Az egyes termékek tulajdonságaikban vagy összetételükben kissé eltérnek. Ennek ellenére könnyen felsorolhatjuk azokat a közös jellemzőket, amelyek összekötik az egyes italokat.100% természetes összetevők
Biztonságos terhes nők, szoptató anyák és három évnél idősebb gyermekek számára
Rostforrás
A nap vagy az éjszaka bármely szakában inni lehet!
Magas lengyel gabonatartalom
Adagonként csak 14 kalóriát tartalmaz
A termék 100% -ban növényi eredetű, ideális vegánok és vegetáriánusok számára, és mindenki számára, aki étlapját jó összetételű növényi alapú termékekkel akarja gazdagítani. Öt változás filozófiája alapján állítják elő egy üzemben, ahol strukturált vizet használnak termeléshez és technológiai folyamatokhoz.
A Lovege vegán sertészsír almával és hagymával remekül ízlik a Sante kenyérrel . Használható tortillákhoz, száraz ostyákhoz vagy palacsinták töltésére is.
Páratlan összetétel különbözteti meg:
- nincs mesterséges adalékanyag
- tartósítószer-mentes
- nincsenek színezékek
- nincs glutén
A Mlekovita sajt tökéletesen kiegészíti a szendvicseket, rakott ételeket, pizzákat és salátákat. Ízletes mind hidegen, mind sütve, panírozva vagy a töltelék kiegészítéseként. Természetes, finom íze univerzálissá teszi számos típusú ételhez és ételhez. A sárga sajtnak rendszeresen jelen kell lennie az étrendben, mivel nagy mennyiségű fehérjét, foszfort és könnyen emészthető kalciumot tartalmaz. Gazdag A- és D-vitaminban. A sajtfogyasztás különösen fontos a gyermekek és serdülők táplálkozásában. A kemény sajtok a hús vegetáriánus étrendjének megfelelő helyettesítői. Kiválóan hat a fogakra is, mivel megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.
A Kamis mustár egyedülálló aromáját és ízét az egyedi receptek, a speciálisan kiválasztott mustárfaj, a gondosan válogatott fűszerek, a borecet és más kiváló minőségű összetevők okozzák. Megfelelően hosszú termelési és öregedési folyamat eredménye is. Csak így képes minden összetevő teljesen kifejleszteni ízét és aromáját.
Az esztétikai márkájú, védelemmel ellátott üveg garantálja, hogy a mustár sértetlen maradjon, amíg a kezedbe nem kerül.
Sarepska mustár - mérsékelten fűszeres, hagyományos ízű, vastag állagú és csillapított színű, látható mustárdarabokkal. Pótolhatatlan forró húsételek, felvágott húsok és sajtok kiegészítéseként, valamint a húsok és saláták szószainak összetevőjeként.
Az étcsokoládéban található Wedlowska keverék igazi karakterkeverék. Az ízek gazdagsága és változatossága, amelyekben mindenki talál magának valamit. Cukorkák, amelyeknek nehéz ellenállni.
Mustár természetes mézzel, glutén- és tartósítószer-mentes.
A Miodowa Mustár finom, finom édes ízű mustár természetes, lengyel hajdina méz hozzáadásával. A Roleski méz mustár még a legigényesebb fogyasztókat is örömmel tölti el. A legfiatalabb fogyasztók szeretik.
Sima és vastag állaga miatt tökéletesen kiegészíti a baromfitálakat, valamint szószok és öntetek összetevőjeként.
Tartósítószert, citromsavat vagy mesterséges színezéket nem tartalmaz. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
A Staropolska Mustár édes és enyhén fűszeres íze, jellegzetes állaga a hagyományokra és a lengyelségre utal. A gondosan válogatott fűszerkeverék az ó-lengyel konyha kulináris szokásaira hivatkozva hangsúlyozza annak jellegzetes ízét. Tökéletes azok számára, akik kedvelik az enyhe fűszereket.
Tartósítószerek, mesterséges színezékek vagy ízfokozók nélkül.
Sajttal és felvágottakkal ajánljuk. Diverzifikálja az egyes szendvicsek ízét. Megpróbál! Kedveled.
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
Kowalewski hagymás cékla A hagymával sült cékla a lengyel cékla hagyományos íze, melynek édességét a pirított hagyma és a fekete bors töri meg. Az aranyszínű, aromás hagyma hozzáadásának köszönhetően ez a cékla remek kiegészítője a húsételeknek, különösen a lengyel konyhának.