Barion Pixel
  • Új

WAWRZYNIEC Zöldségpástétom pirospaprikával 180 g

1 000 Ft
Adóval együtt

100%-ban növényi eredetű alapanyagok

élelmi rostforrás

gyors uzsonna, szendvicshez, galuskához, palacsintához, kísérletezéshez!

Mennyiség

ÖSSZETEVŐK:

csicseriborsó (csicseriborsó, víz, só, cukor), pirospaprika - 25%, repceolaj, ecetes zeller ( zeller , víz, savanyúság szabályozó: citromsav), cukkini - 10%, víz, szárított pirospaprika - 2%, paradicsomsűrítmény, só, petrezselyem, szárított hagyma, fokhagyma, cukor, fűszerpaprika - 0,4%, citromsav - 0,4%, fekete bors. A termék tartalmazhat szóját , mustárt , tojást , tejet , halat , gluténtartalmú gabonaféléket .

  • Tápérték100g
  • Energiaérték825 kJ / 200 kcal
  • Zsír16gTelített zsírsavakat is beleértve1,2 g
  • Szénhidrát7,4 gBeleértve a cukrokat3,2 g
  • Rost5,3 g
  • Fehérje3,5 g
  • 1,3 g

Szöveg az allergénekről

A termék tartalmazhat szóját , mustárt , tojást , tejet , halat , gluténtartalmú gabonaféléket .

 

Táplálkozási állítások

élelmi rostforrás

7 Elemek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Viking mustár 175g

550 Ft
Rendelkezésre áll: 9 Készleten van

A Wiking's Mustard fantasztikus javaslat azoknak a fogyasztóknak, akik új, erős ízeket keresnek a mustár világában.

Sima textúra és tiszta, fűszeres íz, enyhe édességgel rejti el a skandináv harcosok igazi erejét. Tartósítószert nem tartalmaz. Gluténmentes termék.

Tökéletes sült és grillezett ételekhez, különösen csirkéhez, valamint hagyományos hideg húsokhoz. Megpróbál! Kedveled. Roleski.

Devaldano pácolt vargánya 280 g

1 350 Ft
Rendelkezésre áll: 9 Készleten van

A ecetes  gomba fontos eleme a hagyományos lengyel konyhának. Jól működnek salátákban és szószokban, szendvicsek és ujjételek elkészítésében, előételként vagy önálló snackként szolgálnak fel. A ecetes vargánya a Devaldano márka másik ajánlata, amely egy családi társaságtól származik, amely 1995 óta van jelen a piacon. A Devaldano pácolt vargányákat finoman édes, gondosan összeállított ecetes pácba mártották, amely hangsúlyozza a gomba ízét. Összetevők: 100 g-ra: barna vargánya (54%), víz, cukor, szeszes ecet, hagyma, só, fűszerek. Tápérték: energiaérték: 229 kJ / 54 kcal, zsír:

Pamapol Żurek leves füstölt...
  • Nincs készleten
Rendelkezésre áll: Out of stock

PAMPAPOL Savanyú rozsleves füstölt kolbásszal és ízekkel


Aromás savanyú rozsleves füstölt kolbásszal és tormával ötlet egy gyors, tartalmas és ízletes hagyományos vacsorához. Csak a levest kell melegítenie.

A savanyú rozslevest természetes összetevők alapján készítették el, az otthoni receptek szerint, ezért egyedi ízével és aromájával különbözteti meg. Az ízt aromás fűszerek és tormával kiegészítve hangsúlyozzák.

A füstölt kolbász és burgonya darabos betétjének köszönhetően a leves teli és kielégíti az éhségérzetet. Ezenkívül dúsíthatja tojással és kenyérrel.

Fokhagyma szósz 400g

2 200 Ft
Rendelkezésre áll: 4 Készleten van

A Fanex bársonyos fokhagymás szósz intenzív fokhagymás aromájával és krémes állagával gyönyörködtet, így minden étkezés a kulináris élvezet felejthetetlen élményévé válik. Függetlenül attól, hogy a finom halat, a lédús steaket vagy a hagyományos sült krumplit részesíti előnyben – a Fanex fokhagymaszósz tökéletesen passzol a különféle ételekhez, új ízkompozíciók készítésére inspirálva!

OT.CO Kovászos uborka 880 ml

1 100 Ft
Rendelkezésre áll: 37 Készleten van

Lengyel uborkát használunk erjesztéshez / pácoláshoz. Kiválasztjuk az erre legalkalmasabb fajtákat, amelyek a földben és a napon növekednek.

A savanyítási / silózási ciklus során a zöldségekben található egyszerű cukrokat hasznos tejsavra bontják. A tejsavbaktériumok felelősek ezekért a természetes változásokért.

Savanyítási / silózási folyamatunkat kémiai adalékok nem gyorsítják. Természetes összetevők felhasználásával ásványi sókban, vitaminokban, káliumban, cinkben, vasban és béta-karotinban gazdag uborkákat nyerünk.

 

Rendelkezésre áll: 2 Készleten van

Eredeti, lengyel krakkói kolbász kiváló minőségű sertéshús alapján. Érdekes, különös ízét a fűszerek tökéletesen kiválasztott keverékének köszönheti: szerecsendió, fekete bors és fokhagyma. A terméket nátrium-glutamát nélkül állítják elő.

Rendelkezésre áll: 12 Készleten van

A csicseriborsó legnépszerűbb felhasználási módja a humusz készítése.

A csicseriborsó pasztához hozzáadott természetes fűszerek nem csak egészséges nassolnivalóvá teszik, hanem íz-összetételének köszönhetően izgalmassá is teszik. A paszta kiváló állagú.

A Wawrzyniec hummuszpaszta tökéletes kiegészítője lesz a ropogós falatoknak. Kenyérre is kenhető, a vaj vagy a margarin változatos alternatívájaként használható.

Rendelkezésre áll: 2 Készleten van

A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel,  vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,

Kamis gyógynövény bors

250 Ft
Rendelkezésre áll: 4 Készleten van

A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol. 

A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.

Rendelkezésre áll: 5 Készleten van

A savanyú káposzta minden konyhában nagyon kívánatos termék. Ez a saláták, a töltelék, a pörkölt vagy a tészta kiegészítője.

Aprítják, felverték, ecettel öntik, majd fűszereket adnak hozzá. A terméket élénk szín, jellegzetes illat és íz jellemzi.

Információ allergiások számára:

a termék tartalmazhat glutént tartalmazó gabonaféléket, szóját és belőle készült termékeket, zellert és származtatott termékeket, mustárt és az abból készült termékeket, kén-dioxidot és szulfitokat.

Alkatrészek:

savanyú káposzta (fehér káposzta, só).

Tápérték:

100 g-onként:

energiaérték: 65 kJ / 16 kcal, zsír: 0,2 g, beleértve a telített zsírsavakat: 0,0 g, szénhidrátok: 1,3 g, beleértve a cukrokat: 0,1 g, fehérje: 1,1 só: 1,9 g.

Rendelkezésre áll: 12 Készleten van

Termékleírás

A Toruń Szíveket gondosan kiválasztott alapanyagokból sütik. Finom tészta, aromás fűszerek keveréke és nagy mennyiségű kifejező, gyümölcsös töltelék kombinációja. A Toruński első említése a 13. századból származik, és mi vagyunk az egyetlen örökösei ennek az egyedülálló sütőművészetnek és egyedülálló hagyománynak, amelyet szeretnénk megosztani Önökkel. Serduszka Toruńskie - Legendás ízvilág.
Rendelkezésre áll: 3 Készleten van

A közismert és közkedvelt Faruki egy szálak formájában díszes sajt, amely szokatlan ízét és aromáját eredetének köszönheti, füstölt változatában pedig a természetes dohányzás folyamatának köszönheti. A MLEKOVITA kényelmes és funkcionális csomagolásban kínálja őket, és mindenekelőtt egy exkluzív csomagban, amely teljes mértékben megmutatja egyedi formáját és a termék minden tulajdonságát. A Faruki rágcsálnivalóként kiválóan alkalmas, a sajttábla tökéletes dekorációja, otthoni és elegáns partikhoz  egyaránt tökéletes. A Faruki - Górskie Specjały lehetővé teszi, hogy regionális finomságokat élvezzen a lengyel hegyekből Lengyelország minden sarkában.