
Eredeti, lengyel krakkói kolbász kiváló minőségű sertéshús alapján. Érdekes, különös ízét a fűszerek tökéletesen kiválasztott keverékének köszönheti: szerecsendió, fekete bors és fokhagyma. A terméket nátrium-glutamát nélkül állítják elő.
A MAGGI ételízesítő!
De tudtad, hogy ennek köszönhetően nem csak a hagyományos levesek ízét fogja kiemelni? A MAGGI folyékony fűszerezés sokkal többféle felhasználási lehetőséget kínál, és a legtöbb kulináris ötletünkhöz tökéletes, például köretekhez! Hozzáadhatjuk szószokhoz, hús- és zöldségételekhez, pácokhoz vagy mártogatósokhoz...
Eredeti, lengyel krakkói kolbász kiváló minőségű sertéshús alapján. Érdekes, különös ízét a fűszerek tökéletesen kiválasztott keverékének köszönheti: szerecsendió, fekete bors és fokhagyma. A terméket nátrium-glutamát nélkül állítják elő.
Gluténmentes termék. Ez a termék visszatér a hagyományokhoz, olyan embereknek szólva, akik értékelik az étkezés elkészítésének gyorsaságát és gyakorlati szempontját. Savanyú káposzta, finom hagyma, finom fűszerek, amelyeket finom rouxba mártanak, alkotják ennek az egyedülálló terméknek az egészét. A termék nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat. Hevítve kiváló kiegészítés a lengyel ételekhez, például sertéscsülökhöz vagy sertésszelethez. Tökéletesen illik az új burgonyához, valamint a kenyérhez. Pasztőrözött termék. Vegetáriánusok és vegánok számára
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.
A hús és a zöldség kombinációja a húsgombócoknak rendkívüli lédússágot kölcsönöz, amelynek különleges mártása tökéletes kiegészítője.
A torma Krakus teljesen a gyökérből készül. A nagy reszelt torma tartalma garantálja a termék jellegzetes és jellegzetes ízét, a krémes állag pedig észrevehető torma chipset tartalmaz, amelyek még a legkifinomultabb húsok ízét is fokozzák. Próbáld ki felvágottakkal és hagyományos savanyú levessel.
A Polan savanyú uborka ajánlás az uborkonzervek rajongóinak. A pácolt uborka puhább és rugalmasabb, mint a pácolt uborka. Remekül szolgálnak majd a főétel kiegészítéseként, valamint ételek, például szendvicsek és saláták összetevőjeként.
Információ allergiások számára:
a termék tartalmazhat glutént, szóját és az abból készült termékeket, zellert és belőle készült termékeket, mustárt és származékokat, kén-dioxidot és szulfitokat.
Alkatrészek:
savanyított uborka (uborka, só, fűszerek), savanyított savanyúság (víz, só, fűszerek), víz.
Tápérték
100 g-onként:
energiaérték: 49 kJ / 12 kcal, zsír: 0,1 g, beleértve a telített zsírsavakat: 0 g, szénhidrátok: 1,4 g, beleértve a cukrokat: 0 g, fehérje: 1 g; só: 3 g.
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol.
A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
100%-ban növényi eredetű alapanyagok
élelmi rostforrás
gyors uzsonna, szendvicshez, galuskához, palacsintához, kísérletezéshez!
Aszalt áfonya fényes csokoládéval (34%) bevonva, kakaós bevonattal és kakaórosttal. Hozzáadott cukor nélküli termék, természetes cukrokat tartalmaz. Csokoládé: kakaómassza minimum 48%.
A cékla és az almalé tökéletesen csillapítja szomját, és pótolja a szervezetünk vitaminhiányát.