

A Kamis tormamustár kiváló termék jellegzetes, csípős ízű és könnyű krémes állagú. Gazdag ízesítését reszelt tormának és aromás gyógynövényeknek köszönheti, amelyek fokozzák az ízt és az aromaélményt.
A Kamis mustár tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat, sülteket, felvágottakat és szószokat, a pácok összetevője. Nem csak az ételek értékét hangsúlyozza, hanem karaktert is ad nekik. A Kamis mustár hagyományos recept szerint készül, és nem tartalmaz tartósítószert.
Torma-mustáros ételek - javaslatok:
víz, szeszes ecet, fehér mustár - 13%, őrölt torma gyökér - 4%, só, fűszerek, tárkony Ajánlások allergiásoknak Mustármag
Energiaérték (kJ)443,0000Energiaérték (kcal)106,0000Zsír (g)3.4000ebből telített zsírsavak (g).2000Szénhidrát (g)12.0000ebből cukrok (g)11.0000Fehérje (g)4,7000Só (g)2.6000
Hagyjon több helyet a hűtőszekrényében ennek az üveg Fanex ketchupnak a legendás VII. számú ízzel. Intenzív íze minden ételt felpezsdít. A Fanex No. VII ketchup nemcsak kiváló ízével, hanem kiváló minőségű alapanyagaival, bársonyos állagával és intenzív színével is kitűnik.
A csicseriborsó legnépszerűbb felhasználási módja a humusz készítése.
A csicseriborsó pasztához hozzáadott természetes fűszerek nem csak egészséges nassolnivalóvá teszik, hanem íz-összetételének köszönhetően izgalmassá is teszik. A paszta kiváló állagú.
A Wawrzyniec hummuszpaszta tökéletes kiegészítője lesz a ropogós falatoknak. Kenyérre is kenhető, a vaj vagy a margarin változatos alternatívájaként használható.
Klasszikus mustár egy kis tormával. Finoman reszelt torma hozzáadása intenzitást és élesebbé teszi az ízt. Különleges, tökéletes aromáját a tormában található sárga mustármagnak és illóolajoknak köszönheti.
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízfokozót. Nincs glutén.
Ízletes kompozíciókat készít fehér kolbásszal, kagylóval vagy sertés csülökkel; sült és főtt húsokhoz, felvágottakhoz és tojásokhoz jól passzol. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
_____
TÖKÉLETES HIDEG – SZENDVICSEN
MÁRTÓKÉNT vagy SZÓSZ – MELEG
PALACSINTÁK TÖLTETÉSÉNEK
LEVESEK ALAPJÁNAK
____
100%-ban természetes eredetű alapanyagok!
Élelmi rost forrása .
Egyszerű módja annak, hogy hozzáadjon egy adag zöldséget napi étrendjéhez.
A legjobb minőségű összetevők és aromás adalékanyagok egyedülálló kombinációja .
Lengyel gyártó.
A Wawrzyniec pástétomok és kenhető termékek számos érdekes ízben kaphatók.
A Kielecki majonéz a selymes tejszínes szósz, amelynek kifejező, megismételhetetlen ízét és könnyű állagát okozza, ami meghatározza az összes típusú saláta, szendvics, sertéstermék, chips vagy pirítós pótolhatatlan hozzáadását. Kiváló minőségű tojásból készült. Hagyományos lengyel recept.
A Staropolska Mustár édes és enyhén fűszeres íze, jellegzetes állaga a hagyományokra és a lengyelségre utal. A gondosan válogatott fűszerkeverék az ó-lengyel konyha kulináris szokásaira hivatkozva hangsúlyozza annak jellegzetes ízét. Tökéletes azok számára, akik kedvelik az enyhe fűszereket.
Tartósítószerek, mesterséges színezékek vagy ízfokozók nélkül.
Sajttal és felvágottakkal ajánljuk. Diverzifikálja az egyes szendvicsek ízét. Megpróbál! Kedveled.
Gluténmentes. A házi készítésű és ízletes lengyel cékla reszelt tormával ideális kiegészítő a hideg és meleg húsokhoz, felvágottakhoz és zöldségekhez - különösen szendvicseken. Pasztőrözött termék.
Glutén és tartósítószerek nélküli mustár.
Az édes-osztrikus mustár durván őrölt barna és sárga mustármag egyedülálló összetételéből készül, fűszerkeverékkel dúsítva. Ez nemcsak a keleti ízek kedvelőit fogja megörvendeztetni - a szószok, snackek és sültek kiegészítéseként is jól fog működni.
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízfokozót. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
Mustár természetes mézzel, glutén- és tartósítószer-mentes.
A Miodowa Mustár finom, finom édes ízű mustár természetes, lengyel hajdina méz hozzáadásával. A Roleski méz mustár még a legigényesebb fogyasztókat is örömmel tölti el. A legfiatalabb fogyasztók szeretik.
Sima és vastag állaga miatt tökéletesen kiegészíti a baromfitálakat, valamint szószok és öntetek összetevőjeként.
Tartósítószert, citromsavat vagy mesterséges színezéket nem tartalmaz. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A Kamis mustár egyedülálló aromáját és ízét az egyedi receptek, a speciálisan kiválasztott mustárfaj, a gondosan válogatott fűszerek, a borecet és más kiváló minőségű összetevők okozzák. Megfelelően hosszú termelési és öregedési folyamat eredménye is. Csak így képes minden összetevő teljesen kifejleszteni ízét és aromáját.
Az esztétikai márkájú, védelemmel ellátott üveg garantálja, hogy a mustár sértetlen maradjon, amíg a kezedbe nem kerül.
Sarepska mustár - mérsékelten fűszeres, hagyományos ízű, vastag állagú és csillapított színű, látható mustárdarabokkal. Pótolhatatlan forró húsételek, felvágott húsok és sajtok kiegészítéseként, valamint a húsok és saláták szószainak összetevőjeként.
A Wiking's Mustard fantasztikus javaslat azoknak a fogyasztóknak, akik új, erős ízeket keresnek a mustár világában.
Sima textúra és tiszta, fűszeres íz, enyhe édességgel rejti el a skandináv harcosok igazi erejét. Tartósítószert nem tartalmaz. Gluténmentes termék.
Tökéletes sült és grillezett ételekhez, különösen csirkéhez, valamint hagyományos hideg húsokhoz. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A torma Krakus teljesen a gyökérből készül. A nagy reszelt torma tartalma garantálja a termék jellegzetes és jellegzetes ízét, a krémes állag pedig észrevehető torma chipset tartalmaz, amelyek még a legkifinomultabb húsok ízét is fokozzák. Próbáld ki felvágottakkal és hagyományos savanyú levessel.
100%-ban növényi eredetű alapanyagok
élelmi rostforrás
gyors uzsonna, szendvicshez, galuskához, palacsintához, kísérletezéshez!
A Kozak mustár temperamentumú mustár, amely eredeti, csípős ízét köszönheti a fekete mustár keleti változatosságának. A fűszeres fűszerek amatőrjei számára, akik izgalmas élményt keresnek a konyhában.
A termék nem tartalmaz tartósítószert, glutént, mesterséges színezéket vagy ízfokozót.
Különösen ajánlott zsíros, sült és sült húsokhoz, grillezett ételekhez, valamint különféle kolbászokhoz és szalonnához. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A Fanex legjobb asztali mustárja egy univerzális adalék, amely számos étel elkészítésekor jól használható. Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex legjobb asztali mustárja univerzális adalék, amely számos étel elkészítéséhez jól használható.
Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex asztali mustárja minden étel univerzális kiegészítője
Összetevők: víz, szeszes ecet, mustár, cukor, só, fűszerek, színezék (kurkumin).
A Fanex bársonyos fokhagymás szósz intenzív fokhagymás aromájával és krémes állagával gyönyörködtet, így minden étkezés a kulináris élvezet felejthetetlen élményévé válik. Függetlenül attól, hogy a finom halat, a lédús steaket vagy a hagyományos sült krumplit részesíti előnyben – a Fanex fokhagymaszósz tökéletesen passzol a különféle ételekhez, új ízkompozíciók készítésére inspirálva!