- Új



A csicseriborsó legnépszerűbb felhasználási módja a humusz készítése.
A csicseriborsó pasztához hozzáadott természetes fűszerek nem csak egészséges nassolnivalóvá teszik, hanem íz-összetételének köszönhetően izgalmassá is teszik. A paszta kiváló állagú.
A Wawrzyniec hummuszpaszta tökéletes kiegészítője lesz a ropogós falatoknak. Kenyérre is kenhető, a vaj vagy a margarin változatos alternatívájaként használható.
Hummusz zöldség paszta sütőtök és napraforgó maggal.
Összetevők: Csicseriborsó - 54% (csicseriborsó - 50,8%, víz, só, cukor), repceolaj, víz, tökmag - 4%, napraforgómag - 2%, só, cukor, fokhagyma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, kömény
Tárolás: Hűvös és sötét helyen tárolandó. A csomagolás felbontása után legfeljebb 7 napig tárolandó hűtőszekrényben.
Információ allergiásoknak:
Zeller: Tartalmazhat
Gluténtartalmú gabonafélék: Tartalmazhat
Tojás: Tartalmazhat
Hal: Tartalmazhat
Tej: Tartalmazhat
Mustár: Tartalmazhat
Szója: Tartalmazhat