

Sprotni (Sprattus sprattus) (hal) (50%)spratt, paradicsomszósz 32% (víz, paradicsomsűrítmény, cukor, szeszes ecet, növényi repceolaj, só, burgonyakeményítő, sűrítőanyagok (guargumi, xantángumi), szárított hagyma, fekete bors).
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert, tejet és tojást tartalmazhat.
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 459 kJ |
109 kcal | |
Zsír | 4,3 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,6 g |
Szénhidrát | 5,6 g |
amelyből cukrok | 4,1 g |
Rost | <0,5 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 1,4 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Lengyel tradicionális egytál étel paradicsomos bab szalonnával. Érdemes megkostólni.
Tápérték 500 g-ban
Energiaérték (100 g termékben): 557 kJ / 134kcal
Zsír: 8,1
- beleértve a telített zsírsavakat is: 3,4 g
Szénhidrátok: 10 g
- beleértve a cukrokat: 3,8 g
Fehérje: 3,9 g
Só: 0,8 g
Rost: 2,4 g
A termék allergén összetevői:
Búza, szója, rozs, mustár, zeller
30 éve ugyanolyan hagyományos módon állítják elő. Kombinálja a kézzel válogatott,
aromás szilva ízét a természetes csokoládéval. A gondosan őrzött recept garantálja a legmagasabb minőséget.
A természetes összetevők biztosítják a szükséges tápanyagokat és energiát.
Mazury - hántolt árpából származik. Elmondható, hogy aprított és csiszolt gyöngy árpa. A gyártás során a szemeket vágják, hántolják és lekerekítik. Mint más gabonafélék, az árpa is a β-glükán és antioxidánsok forrása , amelyek többek között antiallergiás, vírusellenes, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló. Ez a dara darált hússal kombinálva finom töltelék lesz a töltött káposzta és zöldségek, például paprika, cukkini és padlizsán számára. Levesek alapanyagaként is tökéletes.
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
Mustár természetes mézzel, glutén- és tartósítószer-mentes.
A Miodowa Mustár finom, finom édes ízű mustár természetes, lengyel hajdina méz hozzáadásával. A Roleski méz mustár még a legigényesebb fogyasztókat is örömmel tölti el. A legfiatalabb fogyasztók szeretik.
Sima és vastag állaga miatt tökéletesen kiegészíti a baromfitálakat, valamint szószok és öntetek összetevőjeként.
Tartósítószert, citromsavat vagy mesterséges színezéket nem tartalmaz. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
Édességeink egy generációk óta tartó szenvedély eredménye, amely 1909-ig nyúlik vissza. Szeretjük, amit csinálunk, és a Skawa termékek íze tökéletesen illusztrálja ezt a szeretetet. Ami a minőséget illeti, nem kötünk kompromisszumot – győződjön meg róla, ha kipróbálja édességeinket.
A legjobb alapanyagokból készül. Házi sütéshez használják, ropogósak és ropogósak.
Elsősorban kiváló minőségű, finom íz, frissesség és arany szín jellemzi.
Tökéletesek közvetlen fogyasztásra, valamint fagylalt és desszertek kiegészítéseként.
Klasszikus mustár egy kis tormával. Finoman reszelt torma hozzáadása intenzitást és élesebbé teszi az ízt. Különleges, tökéletes aromáját a tormában található sárga mustármagnak és illóolajoknak köszönheti.
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízfokozót. Nincs glutén.
Ízletes kompozíciókat készít fehér kolbásszal, kagylóval vagy sertés csülökkel; sült és főtt húsokhoz, felvágottakhoz és tojásokhoz jól passzol. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
Kabanos ízletes vékony ropogós kolbász kb. 0,5 kg kiszerelésben.
A Fanex legjobb asztali mustárja egy univerzális adalék, amely számos étel elkészítésekor jól használható. Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex legjobb asztali mustárja univerzális adalék, amely számos étel elkészítéséhez jól használható.
Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex asztali mustárja minden étel univerzális kiegészítője
Összetevők: víz, szeszes ecet, mustár, cukor, só, fűszerek, színezék (kurkumin).
A torma Krakus teljesen a gyökérből készül. A nagy reszelt torma tartalma garantálja a termék jellegzetes és jellegzetes ízét, a krémes állag pedig észrevehető torma chipset tartalmaz, amelyek még a legkifinomultabb húsok ízét is fokozzák. Próbáld ki felvágottakkal és hagyományos savanyú levessel.
csirkemell sonka 500-800g kiszerelésben.
5000Ft/kg
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
A Serca Toruńskie jól ismert és szeretett termék. Kétségtelen előnye a finom, hosszú érlelésű tészta, amelyet tojás hozzáadásával készítenek el.
Most egy új íz, kockás szív, amelyet fekete ribizli fagyos borít.