- Új


Fényes csokoládéval (34%) bevont kesudió, kakaós bevonattal és kakaórosttal. Hozzáadott cukor nélküli termék, természetes cukrokat tartalmaz. Csokoládé: kakaómassza minimum 48%.
Összetevők: Kesudió 65%, édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakaóvaj, kakaórost (1%), zsírszegény kakaó, emulgeálószerek: repcelecitin; poliglicerin-poliricinoleát, természetes dióaroma. Tápérték 100 g-onként: Energia 2272 kJ / 548 kcal Zsír 41 g, ebből telített zsírsavak 13 g Szénhidrát 34 g, ebből cukrok 5,9 g Rost 4,8 g Fehérje 15 g Só 0,03 g. Allergének: A termék tartalmazhat: tejet, földimogyorót, dióféléket és glutént. Tárolás: Száraz helyen tárolandó.
A Winiary azonnali vörösborscsja a borscs, amelynek íze a népszerű vörösborscsos Borászaton alapszik. Kiváló ízű, aromájú és színű leves. A borház vörös cékla minden előnyével megegyezik a tökéletes borscs: édes céklaízzel, fokhagymával és majorannával ízesítve, valamint mély rubin színnel. A Winiary instant borscsja finom ötlet egy snackre egy mozgalmas napon! Öntse a tasak tartalmát egy csészébe, öntsön forró vizet, alaposan keverje össze, várjon 3-4 percet, és kész! Próbálja ki a Winiary más instant leveseit is, hagyományos ízekkel, amelyek jól ismertek nekünk: paradicsom, csirkehúsleves, borsó, gombaleves vagy savanyú leves.
A barszcz a lengyel karácsony estéjének ízei. A barszcz Krakus - koncentrált céklában, tartósítószerek nélkül - egy finom leves, amelyet nemcsak az ünnep alkalmával fogyasztunk. Az évek óta bevált receptnek köszönhetően a Krakus barszcz lenyűgözi kiváló ízével - kifejező és mégis finom. Ideális család, barátok és ismerősök találkozásához. Ünnepélyesen szolgálható fel gombócokkal vagy krokettel ... Minden nap fogyasztható akár bögréből is,csak melegítést igényel.
A Krakus céklaleves készen áll az étkezésre. Csak alaposan rázza fel, és öntse a fazékba a melegítéshez. Miután kinyitotta, tartsa hűtve és 48 órán belül elfogyasztja.
Népszerű uborkaleves friss uborkából, burgonyából, hagymából, sárgarépából, petrezselyemből és zellerből, aromás fűszerek keverékével.
A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol.
A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.
A Fanex legjobb asztali mustárja egy univerzális adalék, amely számos étel elkészítésekor jól használható. Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex legjobb asztali mustárja univerzális adalék, amely számos étel elkészítéséhez jól használható.
Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex asztali mustárja minden étel univerzális kiegészítője
Összetevők: víz, szeszes ecet, mustár, cukor, só, fűszerek, színezék (kurkumin).
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.
Omlós nápolyi kakaós bevonattal 50g
Szardínia chilis növényi olajban 125g
Sterilizált haltermék.
Összetevők:
70% - hal-szardínia
növényi olaj (szójaolaj) - 25.9%
chili - 3%
só - 1,1%
Marokkóban készült.
Nettó súly: 125 g
A hal nettó súlya: 90 g
Gyöngy árpa - hántolt árpából származik. A szemeket vágják, hengerelik és polírozzák, ami gyöngy alakot kölcsönöz nekik. Ezért gyöngynek is hívják. A lengyel konyha egyik legnépszerűbb dara. Kiváló fehérje- és rostforrás. Mint minden árpadara, az is antioxidánsok és PP-vitamin forrása, amely befolyásolja bőrünk állapotát. Kiváló összetevője a leveseknek, a rakott és salátáknak. Tökéletes íze húsok és gombócok töltelékének, valamint gombás főételnek. |
|
A Winiary világos mártás egy finom, aromás és bársonyos szósz - a húsos ételekhez.
összetevők között szerepel: liszt, fokhagyma, hagyma, babérlevél és fűszerek.
Finom ízt kölcsönöz minden ételnek - Egyszerű módja a vacsora változatosabbá tételénekTökéletesen fűszerezve
Az uborka az egyik legnépszerűbb zöldség konyhánkban. Gyakorlatilag egész évben könnyen pácolhatók, tárolhatók és fogyaszthatók ebben a formában. A pácolt uborka minden jó uborkaleves alapja, sok étel és saláta kiegészítése, valamint szendvicsek alapanyaga. A Mosso pácolt uborka kiváló recept, amelyet hagyományos recept szerint készítenek, és amelynek ízét különféle fűszerek emelik. Nekik köszönhetően a használatukkal elkészített ételek nagyszerű íze lesz, és emlékeztetni fogja a hagyományos házi ételek igazságát.
A gyümölcsteák minden helyzetben remek javaslatot jelentenek: felmelegedni, amikor hűvös van; nagy frissítő lehűlés után. A cseresznye Minutka áfonyával és gránátalmával finom íze a saját gyümölcsösünk tartósításainak, egzotikus csavarral. A porított gyümölcslé hozzáadása kivételes frissességet és lédússágot biztosít. A lengyel családok évek óta nagyra értékelik a Minutkát, mint tökéletes mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A ŁOWICZA lekvárokat természetességük különbözteti meg: nem tartalmaznak mesterséges színezéket és ízeket, kémiailag nem tartósítottak. A teljes gyártási folyamatot úgy finomították, hogy a kész termék teljes mértékben megtartsa az érett gyümölcs ízét, illatát és színét. A gyümölcsszezonban lekvárjaink mindig friss gyümölcsből készülnek, ezért illata és íze olyan, mint házi készítésű. A ŁOWICZ lekvártermékeinek további előnyei az alacsony cukortartalom és a kivételes mennyiségű gyümölcs, egészben vagy nagyban.