Kiváló pástétom Spichlerz Rusiecki baromfival, kiváló kenhetőség.
Sertészsír szalonnával és hagymával Spichlerz Rusiecki, kiváló kenhetőség.
Az uborka az egyik legnépszerűbb zöldség konyhánkban. Gyakorlatilag egész évben könnyen pácolhatók, tárolhatók és fogyaszthatók ebben a formában. A pácolt uborka minden jó uborkaleves alapja, sok étel és saláta kiegészítése, valamint szendvicsek alapanyaga. A Mosso pácolt uborka kiváló recept, amelyet hagyományos recept szerint készítenek, és amelynek ízét különféle fűszerek emelik. Nekik köszönhetően a használatukkal elkészített ételek nagyszerű íze lesz, és emlékeztetni fogja a hagyományos házi ételek igazságát.
Az eredeti recept szerint elkészítve a finom textúra és a mély csokoládé-dió íz lenyűgöző kombinációja. Minden szarvasgomba eredeti ízét a száraz, keserű kakaó finom árnyalata hangsúlyozza.
növényi (pálma) zsír, cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor (12,6%), tejsavópor (tejből), kakaópor (1,8%), emulgeálószer: lecitin (szójababból), aroma, mogyorópép (0,1%)
Allergének: A termék földimogyorót és egyéb dióféléket, búzát, árpát tartalmazhat.A cékla és az almalé tökéletesen csillapítja szomját, és pótolja a szervezetünk vitaminhiányát.
A Kamis mustár egyedülálló aromáját és ízét az egyedi receptek, a speciálisan kiválasztott mustárfaj, a gondosan válogatott fűszerek, a borecet és más kiváló minőségű összetevők okozzák. Megfelelően hosszú termelési és öregedési folyamat eredménye is. Csak így képes minden összetevő teljesen kifejleszteni ízét és aromáját.
Az esztétikai márkájú, védelemmel ellátott üveg garantálja, hogy a mustár sértetlen maradjon, amíg a kezedbe nem kerül.
Sarepska mustár - mérsékelten fűszeres, hagyományos ízű, vastag állagú és csillapított színű, látható mustárdarabokkal. Pótolhatatlan forró húsételek, felvágott húsok és sajtok kiegészítéseként, valamint a húsok és saláták szószainak összetevőjeként.
intenzív íz és aroma, glutamát nélkül, könnyen elkészíthető; 8 adag
Termékleírás
A Barscs a lengyel karácsony este íze
Az évek során kifejlesztett Krakus koncentrátum garantálja a finom, igazán ünnepi levest, amelyet saját belátása szerint fűszerezhet.
A gyümölcsteák minden helyzetben remek javaslatot jelentenek: felmelegedni, amikor hűvös van; nagy frissítő lehűlés után. A cseresznye Minutka áfonyával és gránátalmával finom íze a saját gyümölcsösünk tartósításainak, egzotikus csavarral. A porított gyümölcslé hozzáadása kivételes frissességet és lédússágot biztosít. A lengyel családok évek óta nagyra értékelik a Minutkát, mint tökéletes mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A Prymat mézeskalácsfű gondosan kiválasztott fűszerek keveréke, például: szegfűszeg, fahéj, szerecsendió és koriander. Ezért a Prymat mézeskalácsfű kivételesen aromás és ízletes keverék, jellegzetes fűszeres ízzel. Hozzáadhatjuk a mézeskalácsfűszert a sütőmassza elkészítésekor. Annak érdekében, hogy a mézeskalács ízét a fűszerkeverékkel gazdagítsuk, javasoljuk, hogy adjunk hozzá egy kis szárított gyümölcsöt. Fűszerezhetünk más süteményeket és desszerteket is, amelyek aromás, fűszeres ízt szeretnénk adni, például almás pitét. A fűszer kis mézeskalács sütik sütéséhez is pótolhatatlan.
A Polan savanyú uborka ajánlás az uborkonzervek rajongóinak. A pácolt uborka puhább és rugalmasabb, mint a pácolt uborka. Remekül szolgálnak majd a főétel kiegészítéseként, valamint ételek, például szendvicsek és saláták összetevőjeként.
Információ allergiások számára:
a termék tartalmazhat glutént, szóját és az abból készült termékeket, zellert és belőle készült termékeket, mustárt és származékokat, kén-dioxidot és szulfitokat.
Alkatrészek:
savanyított uborka (uborka, só, fűszerek), savanyított savanyúság (víz, só, fűszerek), víz.
Tápérték
100 g-onként:
energiaérték: 49 kJ / 12 kcal, zsír: 0,1 g, beleértve a telített zsírsavakat: 0 g, szénhidrátok: 1,4 g, beleértve a cukrokat: 0 g, fehérje: 1 g; só: 3 g.
Inka kávé Az Inka gabonakávé, amint a neve is mutatja, szemekből készült ital. Az Inka íze hasonló a hagyományos kávéhoz. A legnépszerűbb eredeti "Inka" mellett az üzletek polcain számos más gyártó "Anatol" kávé- és gabonakávéit is megtalálhatjuk. Az egyes termékek tulajdonságaikban vagy összetételükben kissé eltérnek. Ennek ellenére könnyen felsorolhatjuk azokat a közös jellemzőket, amelyek összekötik az egyes italokat.100% természetes összetevők
Biztonságos terhes nők, szoptató anyák és három évnél idősebb gyermekek számára
Rostforrás
A nap vagy az éjszaka bármely szakában inni lehet!
Magas lengyel gabonatartalom
Adagonként csak 14 kalóriát tartalmaz
Az édes-savanyú szósz számos étel elkészítésére alkalmas. Lengyel és keleti konyhához egyaránt használható. Remekül illik rizzsel, tésztával és különféle darafélékkel. Remekül illik különféle húsokhoz, különösen csirkéhez. Az édes-savanyú szósz gyors és laktató vacsora ötlete lehet. Csak add tésztához vagy rizshez, és ízesítsd kedvenc húsoddal. Ezt a szószt fűszeres jegyek és határozott íz jellemzi.
Az egyik legnépszerűbb mustár a piacon, enyhén csípős ízű. A mustár Sarepska Roleski jellegzetes aromáját a mustár különleges fajtájának és gondosan válogatott fűszereknek köszönheti, amelyek kiemelik egyedi ízét. A tökéletes konzisztencia és a remek szín tökéletesíti az ételek és snackek díszítésére is.
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket vagy ízfokozót. Nincs glutén. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
Fehér hajdina dara - tört, pörköletlen hajdina szemekből. Ez az egyik legértékesebb dara - értékes tápértékű rost- és fehérjeforrás, amely a megfelelő fejlődéshez szükséges. Ez jó antioxidáns- és vegyületforrás, amely szabályozza a vércukorszintet. Krémszínű és finom ízű. Tökéletes levesek, rakott és pörköltek kiegészítéseként. Zöldségekkel kombinálva kiváló töltelék palacsintához és szelethez.
Hagyjon több helyet a hűtőszekrényében ennek az üveg Fanex ketchupnak a legendás VII. számú ízzel. Intenzív íze minden ételt felpezsdít. A Fanex No. VII ketchup nemcsak kiváló ízével, hanem kiváló minőségű alapanyagaival, bársonyos állagával és intenzív színével is kitűnik.
Változatos gyors turistaétel tonhalból, sárgarépából, petrezselyemből, kukoricából, zöldborsóból, paprikából, olajbogyóból és egy csokor fűszerből. Önmagában vagy kuszkuszos, vagy instant kínai tésztával is nagyon ízlik.