füstölt sprotni (60%), növényi repceolaj, sárgarépa és borsó különböző arányban (15%), szeszes ecet, só, bors aroma.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1419 kJ (343 Kcal)
Zsír: 31 g ebből telített: 4,3 g
Szénhidrát: 0 g ebből cukrok: 0 g
Fehérje: 16 g
Só: 1,2 g
100% lengyel eper
Az eperlekvár a gyümölcs édessége és illata, amelyet gyermekkorunk óta ismerünk. Tökéletes szendvicsnek és kanálnak közvetlenül az üvegből. Minden fogyasztó kedvenc ízei a legjobb régiók egyedi gyümölcseiből készültek. Ezek a klasszikus lekvárok. Speciálisan válogatott gyümölcsök nagy darabjai és szokatlan ízei csak megbízható beszállítóinktól szerezhetők be.
Az ízletes regionális gyümölcsfajták és a bevált receptek kombinációjának köszönhetően minden alkalomra tökéletes lekvárok születtek.
Fontos: Csökkentett cukortartalmú pasztőrözött termék: több mint 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a 60 g összcukortartalmú lekvárok 100 g termékénként. Nincs guar gumi.
A gyümölcsteák minden helyzetben remek javaslatot jelentenek: felmelegedni, amikor hűvös van; nagy frissítő lehűlés után. A cseresznye Minutka áfonyával és gránátalmával finom íze a saját gyümölcsösünk tartósításainak, egzotikus csavarral. A porított gyümölcslé hozzáadása kivételes frissességet és lédússágot biztosít. A lengyel családok évek óta nagyra értékelik a Minutkát, mint tökéletes mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A Fanex sajtszósz tökéletes kiegészítő, amely bármely partin meghódítja vendégei ínycsiklását. Krémes állagának és egyedülálló fűszerösszetételének köszönhetően minden falat ebbe az aromás szószba mártva felejthetetlen ízélmény lesz. Többé nem kell aggódnia a tökéletes nacho szósz elkészítése miatt!Ízletes sajtszósz nachokhoz egy nagy üvegben
A nachos és a sajtszósz tökéletes kombináció, amit elsősorban a mozihoz asszociálunk. Ez a duó nem csak a moziba, hanem egy baráti vagy családi mozi estére, házibulira, vagy finom falatként is tökéletes lesz.
Ha te is szeretsz a kanapén ülni és valami finomat enni, akkor biztosan tetszeni fog a sajtszószunk. Jellegzetes, finom íze mindenféle harapnivalóhoz illik.
Ez az aromás sajtszósz kiváló kiegészítője szendvicseknek, rakott ételeknek és tortilláknak.
Tökéletesen passzol minden tájegység ételeihez, és számos kompozíció alapja lehet – ha szeretsz saját szószokat készíteni és új ízeket tesztelni, akkor biztosan ott kell lennie a konyhádban!
Használja a sajtszószt tésztaszósz, tésztasütés vagy házi pizza részeként. A bulikra is kiváló választás – mindenki szereti a sajtszószt, igaz? Készítsünk nachot, csíkokra vágott zöldségeket vagy kis tortilla pakolásokat hozzávalókkal – kész a finom parti menü!
Válassza ki a legjobb sajt ízt
A Fanex sajtszósz egyedülálló fűszerösszetételével, finom aromájával és krémes állagával tűnik ki a piacon kapható többi sajtszósz közül. Többé nem kell saját nachoszószt készítenie – inkább nyúljon egy finom alternatívához, és válassza a Fanex sajtszószt.
Finom, krémes szósz, tökéletesen válogatott fűszerekkel, amelyek kiemelik a sajtos ízt.
A sajtszósz egy igazi klasszikus, amely minden régió ételeihez illik, és számos kulináris kísérlet alapja lehet. Ha szeretne saját ízkompozíciókat létrehozni és új kombinációkat fedezni fel, a Fanex sajtszósz elengedhetetlen kelléke konyhájának! Gazdag, sajtos aromája és krémes állaga tökéletes kiegészítőjévé teszi mind a főételeknek, mind a rágcsálnivalóknak.
Akár családi vacsorát, akár baráti vacsorát, akár egy parti falatokat készít, a Fanex sajtszósz tökéletes lesz. Íme néhány ötlet a használatához:
1. Tésztákhoz és rakott ételekhez – készítsen ízletes, krémes sajtmártást a spagettihez, vagy használja tészta rakott alapként.
2. Házi pizzához – a klasszikus paradicsomszósz helyett válassz egyedi, sajtos csavart!
3. Mártogatósként harapnivalókhoz – nacho-val, keksszel, sült krumplival vagy zsemlerudakkal tálaljuk.
4. A zöldségekhez – a sárgarépát, paprikát vagy zellert csíkokra vágjuk, és a bársonyos sajtszószba mártjuk.
5. Tortillákhoz és hamburgerekhez – adja hozzá wrapokhoz, sajtburgerekhez vagy hot dogokhoz, hogy egyedi ízt adjon nekik.
A Fanex sajtszószt egyedülálló fűszer-összetétel jellemzi, amely kiemeli mély, sajtos aromáját. Ez egy bársonyos, finom szósz, amely nemcsak finom ízű, hanem tökéletesen sima állagával is lenyűgöz. Nem válik szét és sokáig friss marad, így sok étel pótolhatatlan kiegészítője.
Többé nem kell hosszú perceket töltenie a házi sajtszósz elkészítésével – nyúljon a bevált megoldáshoz, és élvezze a legjobb minőségű sajt autentikus ízét.
Alkalomtól függetlenül a Fanex sajtszósz garantálja a kivételes ízt és krémes állagot. Próbáld ki kedvenc ételeidben, és nézd meg, hogyan javíthatja ízüket!
Összetevők: víz, repceolaj, sajtpor (5%) (TEJET tartalmaz), sovány TEJ por, módosított keményítő, szeszes ecet, só, cukor, TEJfehérjék, ízesítők (TEJT tartalmaz), mustár (víz, szeszes ecet, MUSTÁR, cukor, só), savanyúságot szabályozó anyag (tejsav), citrom kivonat, gumicukor koncentrátum, sűrítőanyag nátrium-benzoát, kálium-szorbát, chili kivonat, antioxidáns (kalcium-dinátrium EDTA).
A Kamis csemege mustár tökéletesen alkalmas mártások és pácok mellé. Remekül ízlik hússal vagy kolbásszal. A mustárt hosszú évek óta használják a lengyel konyhában számos étel elkészítéséhez. Érdekes íze érdekes jelleget kölcsönöz az ételeknek.
A csemege mustár használható grillezett, sült és harapnivalókhoz. Tojással ízlik, néha salátákhoz is adják. A mustár enyhe íze minden étkezésnek egy kicsit jobb ízű.
Csemege mustár - a népszerű ételek mellé:
Gluténmentes termék. Ez a termék visszatér a hagyományokhoz, olyan embereknek szólva, akik értékelik az étkezés elkészítésének gyorsaságát és gyakorlati szempontját. Savanyú káposzta, finom hagyma, finom fűszerek, amelyeket finom rouxba mártanak, alkotják ennek az egyedülálló terméknek az egészét. A termék nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat. Hevítve kiváló kiegészítés a lengyel ételekhez, például sertéscsülökhöz vagy sertésszelethez. Tökéletesen illik az új burgonyához, valamint a kenyérhez. Pasztőrözött termék. Vegetáriánusok és vegánok számára
Vidéki árpa dara - hántolt árpából. Törött darának is nevezik. A gyöngy árpához hasonlóan kiváló fehérjeforrás és rostforrás. Olyan fitokemikáliákat tartalmaz, amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét és antioxidánsokat, többek között. vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatása miatt. Széles körben használják a konyhában: fogyasztható önálló ételként, vagy levesek, rakott vagy töltelékek összetevőjeként. Minden árpabolt alapja.
Hagyományos lengyel fehér rozsleves(savanykás burgonyaleves) Öntsünk egy fazékba, melegítsük és tálaljuk. Nyugodtan adj hozzá kolbász darabokat és szeletelt tojást. Kibontás után hűtőszekrényben.
A hagyományos ízű, fűszeres illatú mézeskalácsot bársonyos csokoládé borítja, közepét pedig különlegesen válogatott alapanyagokból készített finom eper töltelék tölti meg.
Hajdina - hajdinából állítják elő, amely nem a rdestowatych család kukoricanövénye, például a sóska és a rebarbara. Megkülönböztető, jellegzetes íze van. Jó fehérje-, rost- és magnéziumforrás, amely magában foglalja a következőket: hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez, segíti az idegrendszer és az izmok megfelelő működését. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
A hajdinát leginkább szószokkal és húsok kiegészítéseként szolgálják fel. Tökéletesen illeszkedik az ó-lengyel konyha ételeihez is. Fehér sajttal kombinálva kiváló tölteléket kínál gombócokhoz és palacsintákhoz.
A lengyel gyógynövényvaj és a lengyel fokhagymavaj természetes vaj, aromás fűszernövények vagy fokhagyma hozzáadásával, kivételes ízű és aromájú. A vaj nemcsak finom és divatos kenyérkiegészítő, hanem krutonnal is nagyszerű ízű, ízletes grillezett húsokhoz, sült húsra fektetve. A forró zöldségekhez adva nagyszerű. Az optimális és sokoldalú 100 g-os adagolás elegendő egy családi étel és egy kis baráti társaság elkészítéséhez. A lengyel vaj gyógynövényekkel és fokhagymával kiegészítve létrehozza a kifinomult étterem hangulatát az otthoni főzés kényelme mellett, hangsúlyozva az elkészített ételek ízét.
A Kamis tormamustár kiváló termék jellegzetes, csípős ízű és könnyű krémes állagú. Gazdag ízesítését reszelt tormának és aromás gyógynövényeknek köszönheti, amelyek fokozzák az ízt és az aromaélményt.
A Kamis mustár tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat, sülteket, felvágottakat és szószokat, a pácok összetevője. Nem csak az ételek értékét hangsúlyozza, hanem karaktert is ad nekik. A Kamis mustár hagyományos recept szerint készül, és nem tartalmaz tartósítószert.
Torma-mustáros ételek - javaslatok:
4700Ft/kg
A sonkák 500-700g kiszerelésben csomagolva.
A Prymat mézeskalácsfű gondosan kiválasztott fűszerek keveréke, például: szegfűszeg, fahéj, szerecsendió és koriander. Ezért a Prymat mézeskalácsfű kivételesen aromás és ízletes keverék, jellegzetes fűszeres ízzel. Hozzáadhatjuk a mézeskalácsfűszert a sütőmassza elkészítésekor. Annak érdekében, hogy a mézeskalács ízét a fűszerkeverékkel gazdagítsuk, javasoljuk, hogy adjunk hozzá egy kis szárított gyümölcsöt. Fűszerezhetünk más süteményeket és desszerteket is, amelyek aromás, fűszeres ízt szeretnénk adni, például almás pitét. A fűszer kis mézeskalács sütik sütéséhez is pótolhatatlan.
A pácolt uborka levét otthonunkból ismerjük. Hosszú ideje fontos eleme volt őszi-téli étrendünknek. Nem csoda, mivel tele van A-, B-, C-, K- és U-vitaminnal.
A pácolt uborka ivóvize pozitívan befolyásolja az anyagcserét és a zsírszövet pusztulását. A gyümölcslé tökéletesen befolyásolja a beleket, ami az immunrendszerünk megerősítését jelenti .
Az uborka pácolásához, amelyből levet kapunk, csak tanúsított ökológiai uborkát használunk.