- Új

Könnyű instant rántás
Nem okoz csomókat! A Knorr Instant rántás a hagyományos, házilag készített rántás helyébe lép. A Knorr light rántás különösen hasznos szószok, csirkeételek, zöldséges ételek és krémlevesek készítéséhez. Az íz változatosabbá tételéhez mindig adhatsz hozzá tejszínt, bort vagy tojást!
Sűrűsítő hatású, nem csomósodik, a Knorr instant rántás helyettesíti a hagyományos, házilag készített rántást.
Száraz, hűvös és sötét helyen tárolandó.
Inka kávé Az Inka gabonakávé, amint a neve is mutatja, szemekből készült ital. Az Inka íze hasonló a hagyományos kávéhoz. A legnépszerűbb eredeti "Inka" mellett az üzletek polcain számos más gyártó "Anatol" kávé- és gabonakávéit is megtalálhatjuk. Az egyes termékek tulajdonságaikban vagy összetételükben kissé eltérnek. Ennek ellenére könnyen felsorolhatjuk azokat a közös jellemzőket, amelyek összekötik az egyes italokat.100% természetes összetevők
Biztonságos terhes nők, szoptató anyák és három évnél idősebb gyermekek számára
Rostforrás
A nap vagy az éjszaka bármely szakában inni lehet!
Magas lengyel gabonatartalom
Adagonként csak 14 kalóriát tartalmaz
Könnyű instant rántás
Nem okoz csomókat! A Knorr Instant Roux a hagyományos, házilag készített rántás helyébe lép. A Knorr light rántás különösen hasznos szószok, csirkeételek, zöldséges ételek és krémlevesek készítéséhez. Az íz változatosabbá tételéhez mindig adhatsz hozzá tejszínt, bort vagy tojást!
Sűrűsítő hatású, nem csomósodik, a Knorr instant rántás helyettesíti a hagyományos, házilag készített rántást.
Száraz, hűvös és sötét helyen tárolandó.
A szójapástétom paprikával finom zöldségpástétom, tökéletesen sima állagú, egyetlen csomó nélkül. Tökéletes vegetáriánus és vegán étrendhez, valamint változata a húsdiétához.
A szójababpástétom paprikával ízletes ajánlat egy tápláló reggelihez. Remekül ízlik a Sante kenyérrel .
A cékla és az almalé tökéletesen csillapítja szomját, és pótolja a szervezetünk vitaminhiányát.
30 éve ugyanolyan hagyományos módon állítják elő. Kombinálja a kézzel válogatott,
aromás szilva ízét a természetes csokoládéval. A gondosan őrzött recept garantálja a legmagasabb minőséget.
A természetes összetevők biztosítják a szükséges tápanyagokat és energiát.
Żurek véglegesen a lengyel kulináris hagyományokban gyökerezik, és generációk óta uralkodik a lengyel asztalokon. Ünnepekre készült, és minden nap savanyú és egyedi íze jellemzi, a ház körül terjedő fokhagyma és majoránna illata pedig minden háztartástagot vonz a konyhába. Főzése időigényes lehet, ezért próbálja ki a sziléziai Kucharek Żureket, amelyet mindössze 5 perc alatt elkészíthet. Fehér kolbász, tojás vagy akár burgonya darabok hozzáadásával a családi házban elfogyasztott vacsorák emlékeit idézi fel.
A MLEKOVITA választékkínálatát új, 150 g tömegű, modern csészékben kenhető ömlesztett sajt sorral gazdagította, azaz:
AZ ÚJ BETÖLTHETŐ Sajtokat jellegzetes, nagyszerű íz jellemzi, ami az egyedi receptnek és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhető, amelyekből előállították őket.
Az egyedülálló édes-sós, különleges ízkombináció a jól ismert és imádott Krówka formájába zárva.
A termék 100% -ban növényi eredetű, ideális vegánok és vegetáriánusok számára, és mindenki számára, aki étlapját jó összetételű növényi alapú termékekkel akarja gazdagítani. Öt változás filozófiája alapján állítják elő egy üzemben, ahol strukturált vizet használnak termeléshez és technológiai folyamatokhoz.
A Lovege vegán sertészsír almával és hagymával remekül ízlik a Sante kenyérrel . Használható tortillákhoz, száraz ostyákhoz vagy palacsinták töltésére is.
Páratlan összetétel különbözteti meg:
- nincs mesterséges adalékanyag
- tartósítószer-mentes
- nincsenek színezékek
- nincs glutén
A Prymat mézeskalácsfű gondosan kiválasztott fűszerek keveréke, például: szegfűszeg, fahéj, szerecsendió és koriander. Ezért a Prymat mézeskalácsfű kivételesen aromás és ízletes keverék, jellegzetes fűszeres ízzel. Hozzáadhatjuk a mézeskalácsfűszert a sütőmassza elkészítésekor. Annak érdekében, hogy a mézeskalács ízét a fűszerkeverékkel gazdagítsuk, javasoljuk, hogy adjunk hozzá egy kis szárított gyümölcsöt. Fűszerezhetünk más süteményeket és desszerteket is, amelyek aromás, fűszeres ízt szeretnénk adni, például almás pitét. A fűszer kis mézeskalács sütik sütéséhez is pótolhatatlan.
A Kozak mustár temperamentumú mustár, amely eredeti, csípős ízét köszönheti a fekete mustár keleti változatosságának. A fűszeres fűszerek amatőrjei számára, akik izgalmas élményt keresnek a konyhában.
A termék nem tartalmaz tartósítószert, glutént, mesterséges színezéket vagy ízfokozót.
Különösen ajánlott zsíros, sült és sült húsokhoz, grillezett ételekhez, valamint különféle kolbászokhoz és szalonnához. Megpróbál! Kedveled. Roleski.
A Krakowska vegyes ízesítésű cukorkák a természetes citrom, érett narancs, édes málna és egzotikus ananász íze.
A Krakkói Mix választásával biztos lehet benne, hogy természetes alapanyagokból és gyümölcslevekből készülnek.
A Fanex legjobb asztali mustárja egy univerzális adalék, amely számos étel elkészítésekor jól használható. Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex legjobb asztali mustárja univerzális adalék, amely számos étel elkészítéséhez jól használható.
Egyedi karaktert kölcsönöz egy közönséges szendvicsnek, kiemeli a grillezett húsok jellegzetes ízét, és minden salátaöntetet felejthetetlen illatúvá varázsol, a végén mustáros jegyekkel. Ezen kívül a Fanex asztali mustárral különféle szószok is összeállíthatók, melyek különösen alkalmasak vacsoraételekhez.
A Fanex asztali mustár ízének titka egy finom fűszercsokor, amely egyedi ízt ad neki. Sűrű állagának köszönhetően a szósz nem folyik le a szendvicsekről, kolbászokról vagy nyársról (még akkor sem, ha forró termékekkel érintkezik), így a vele készített ételek mindig étvágygerjesztőnek tűnnek.
A Fanex asztali mustárja minden étel univerzális kiegészítője
Összetevők: víz, szeszes ecet, mustár, cukor, só, fűszerek, színezék (kurkumin).
Omlós nápolyi kakaós bevonattal |
A Żurek a lengyel húsvét íze. Az évek során kifejlesztett Krakus-koncentrátum receptje garantálja, hogy a leves ízletes, igazán ünnepi, és tetszés szerint ízesíthető.