- Nincs készleten


A Łowicz lekvár egész gyümölcs vagy nagy eperdarabok, amelyeket sűrű gyümölcsszirupba mártottak. Kiváló íze, színe és illata van, és mint minden Łowicz konzerv, alacsony cukortartalmú termék.
eper (60%), cukor, víz, zselésítő anyag - pektinek, sűrítőanyagok - guargumi, xantángumi, savanyúságot szabályozó anyag - citromsav, antioxidáns - aszkorbinsav.
Tápérték 100 g termékben
e 240 g
A gyümölcsteák minden helyzetben remek javaslatot jelentenek: felmelegedni, amikor hűvös van; lehűlés után remekül frissítenek. A vadrózsával, málnával és áfonyával ízesített Minutka tea a gondtalan és gyermekkori íz, a késő nyár íze és a nagymama finom délutáni teája. A lédús áfonya csatlakozott az édes málnához és az aromás vadrózsa, és az egészet porított gyümölcslével egészítik ki. Ennek a receptnek köszönhetően minden csésze tea nagyszerű ízű és friss, gyümölcsös aromával rendelkezik. A lengyel családok évek óta értékelik a Minutkát, mint ideális mindennapi italt, amelyet megoszthat szeretteivel.
Az Ön könnyebbé tétele érdekében rendkívül szoros és stabil csomagolást hoztunk létre, praktikus "cipzáras" záródással, amely lehetővé teszi, hogy a terméket még tovább frissen tartsa.
A gomba leves évek óta jelen van a lengyel asztalokon. Az aromája és íze változatlanul az egész család egyik kedvenc levese. A gomba levessel egyszerűen és kényelmesen elkészítheti a gombalevest, még a szezonon kívül is a friss gomba számára. A gombaleves olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket jól ismer a konyhájából: szárított erdei gombákat (vargányát, vargányát és írót), hagymát, fokhagymát és fűszereket. Felválogathatja a levesünket és tálalhatja kedvenc köreteihez, például vastag tejszínnel, vagy burgonyapürével. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a gombalevest az év bármely szakában elkészíthessük - Szárított erdei gombákat tartalmaz: vargányát, vargányát és írót - Finom alapot biztosít a házi készítésű gomba főzéshez - Nagyon ízlik különféle adalékanyagok, például sűrű tejszín,
A MAGGI ételízesítő!
De tudtad, hogy ennek köszönhetően nem csak a hagyományos levesek ízét fogja kiemelni? A MAGGI folyékony fűszerezés sokkal többféle felhasználási lehetőséget kínál, és a legtöbb kulináris ötletünkhöz tökéletes, például köretekhez! Hozzáadhatjuk szószokhoz, hús- és zöldségételekhez, pácokhoz vagy mártogatósokhoz...
Adjon ízt süteményeinek, gazdagítsa őket a Delecta egyik aromájával.
A praktikus csomagolás garantálja a könnyű használatot.
Egy üveg két kilogramm tésztát ízesít.
Az aromák olajalapja kevésbé teszi hajlamossá a sütés közbeni illékonyságra, mint az alkoholos aromák.
A cékla és az almalé tökéletesen csillapítja szomját, és pótolja a szervezetünk vitaminhiányát.
Ketchup zöldségdarabokkal - fokhagymával 310 g A Kotliński zöldségdarabokkal és fokhagymával készült ketchup egy egyedülálló termék, amely a ketchup hagyományos ízét ötvözi friss zöldségek és aromás fokhagyma hozzáadásával. Kiváló kiegészítője számos ételnek, gazdagítva azokat teljes ízzel és tápértékkel. A természetes összetevőknek és az intenzív íznek köszönhetően ez a ketchup minden bizonnyal a kifejező ízek kedvelőinek fog tetszeni. Alkalmazás: Ételadalékok: Tökéletesen alkalmas sült krumplihoz, hamburgerhez, hot doghoz, szendvicsekhez, pizzához és egyéb snackekhez. Szószok és mártogatósok: Használható házi készítésű szószok és mártogatósok készítésének alapjaként, gazdagítva azokat ízmélységgel. Pácok: Tökéletesen összetevője húsok pácjainak, lédússágot és aromát adva nekik grillezés vagy sütés közben. Előnyök: Természetes összetevők: Kiváló minőségű paradicsomból és friss zöldségekből készült, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül. Ízgazdagság: Az édesség, a savasság, valamint a fokhagyma és a zöldségek aromájának kombinációja egyedi és jellegzetes ízt kölcsönöz a ketchupnak. Sokoldalúság: Univerzális kiegészítője számos ételnek, gazdagítja ízüket és étvágygerjesztőbbé teszi őket.
A rókagomba jellegzetes, nagyon kellemes illatú gomba. Enyhén kesernyés íze a főzés során eltűnik. Pácoláshoz a legkisebb és legkényesebb termőtesteket választjuk. A pácolt rókagomba értékes kiegészítője a salátaételeknek, és értékes kiegészítője lehet bármely bankett étlapjának.
A Kamis tormamustár kiváló termék jellegzetes, csípős ízű és könnyű krémes állagú. Gazdag ízesítését reszelt tormának és aromás gyógynövényeknek köszönheti, amelyek fokozzák az ízt és az aromaélményt.
A Kamis mustár tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat, sülteket, felvágottakat és szószokat, a pácok összetevője. Nem csak az ételek értékét hangsúlyozza, hanem karaktert is ad nekik. A Kamis mustár hagyományos recept szerint készül, és nem tartalmaz tartósítószert.
Torma-mustáros ételek - javaslatok:
Fehér hajdina dara - tört, pörköletlen hajdina szemekből. Ez az egyik legértékesebb dara - értékes tápértékű rost- és fehérjeforrás, amely a megfelelő fejlődéshez szükséges. Ez jó antioxidáns- és vegyületforrás, amely szabályozza a vércukorszintet. Krémszínű és finom ízű. Tökéletes levesek, rakott és pörköltek kiegészítéseként. Zöldségekkel kombinálva kiváló töltelék palacsintához és szelethez.
A levünket savanyú káposzta közvetlen préselésével nyerjük, amely gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás. Ehető közvetlenül vagy hígítva. Kiváló alapja savanyú káposzta vagy káposzta leves elkészítéséhez is. A gyümölcslé előállításához csak minősített ökológiai gazdaságokból származó zöldségeket használunk. A termék nem pasztőrözött, nem tartalmaz tartósítószert, savasságot szabályozó anyagot vagy antioxidánst.
Az Żurek egy hagyományos lengyel leves, amelyet nem hagyhat ki a húsvéti asztal. Tápláló, melegítő étkezésként is tökéletes mindennap.
Mit találhat a Żurek WINIARY-nkben?
Lengyel gabonaliszt, fokhagyma, hagyma és fűszerek - ezt találhatja meg a WINIARY savanyú levesünk zacskójában. Mindezeket az összetevőket tökéletesen ismeri a konyhájából, és felhasználja családja kedvenc leveseinek napi főzéséhez.
A Kotliński egy hagyományokkal rendelkező lengyel családi vállalkozás, amely a legmagasabb minőségű zöldségekből és gyümölcsökből készül, saját termésünkből és wielkopolskai gazdáktól. Évek óta specializálódott a zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra. Magas zöldség- és gyümölcstartalom, a legkiválóbb minőségű alapanyagok, hagyományos és egyben egyedi receptek - ezek a Kotliński termékek ízének forrásai.
A gyógynövénypaprika a megfelelő összetételű gyógynövények és fűszerek keveréke, amely nemcsak az étel ízét és illatát hangsúlyozza, hanem diétás hatást is gyakorol.
A gyógynövénypaprika univerzális fűszer, szinte minden ételben használják, kivéve az édeseket. Különösen húsokhoz (darált szelet, sült hús), levesekhez (káposztaleves és hüvelyes levesek), zöldségekhez (saláták, főtt zöldségsaláták), szószokhoz és néhány vegetáriánus ételhez ajánljuk. Gyógynövényes paprikát adnak a húsételekhez az elkészítés kezdetén, másoknak pedig az elkészítésük során vagy annak végén.